reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Nicoya gratuluję kopniaczków!!! Same gratulacje tu dzisiaj :) Pogratuluj Dużemu!

A nad tym piwkiem to trzeba się poważnie zastanowić, w końcu trasa W-wa-Poznań nie taka znowu długa...

reklama
Nicoya, facet będzie rozczarowany - był prawie pewien, że to Ty ;-). A z tym kopniakiem to po prostu wejście smoka. :-D
Buzzy, Ty podły, złośliwy, paskudny, wstrętny... (chwilowo zabrakło mi inwektyw) potworze! A żeby Ci w tyłek poszło!!! :-D:-D:-D

Żebyś wiedziała, moja droga. Doprawiłam w domu maltesersami, widzę przerażenie w oczach własnego ojca, który sam jest skrytym ciasteczkożercą, chyba uczeń przerósł mistrza... :-)
Zebrra, dlaczego na jednym zdjęciu masz dwa różne oczy? to znaczy, dwa kolory? ;))

Nie mogę się oderwać od opisu tych cholernych lodów. Czytałam go już chyba z 7 razy. :-D:wściekła/y::-D
Dwa różne ślepia? Naprawdę? Zebrra, ale nie jesteś spokrewniona z byłym ministrem Łapińskim? :szok::szok: :-D:-D

reklama
zebrra na dobra sprawę masz rację - bliżej mi do ciebie niż do ewy z Białegostoku hihihi

mila cóż rzec mogę... no przykro mi że twój mąż rozczarowanym będzie hihihi żeby na drugi raz nie było....zmieniam avatarka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry