reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

zebrra no to trafiłam hihihihi z twymi ślepkami :-D
fasolek - fakt - jedyna sytuacja w życiu kiedy czekam aż ten ktoś mnie skopie hahahhaha :-D

jazztina - te tematy to my cały czas przerabiamy :-) jak sobie poczytasz to najczęściej pojawiające się tu wątki : usg, kopniaki, badania itd...
i wszystko będzie dobrze - grunt to pozytywne nastawienie i szczęśliwa dusza mamy :-)

kochane ja już pomykam... nie mogę doczekać się kolejnych kuksańców :-) i tylko dlatego was zostawiam wieczorkiem hihihi milusiego, snów pełnych słodkości i do juterka

reklama
witaj jazztina! Jak podasz termin dokładny to dopiszę cię do lipcówek-dziewczynki dziękuję za gratulacje, a teraz idę spać, tyle wrażeń, pół dnia na podwórku robi swoje i jestem padnięta:szok::laugh2::tak:

Nicoya, Marika słodkich snów!!! :)
Bazylia!! No gdzie piwne??? :))
Fasolku - USG 3D-obraz, zdjęcie; USG4D-film, nagranie
Jazztina - może wklej sobie suwaczek, wtedy będziemy wiedziały na jakim dokładnie etapie jesteś :)

Kurde, Dziewczyny, tylko na wizytę poszłam a tu tyle zaległości muszę nadrabiać.

Przede wszystkim: Marika świetnie, że wszystko w porządku. Nicoya - nareszcie, ciekawe czy teraz będziesz jak ja na początku, jak wariatka leżeć i czekac na kolejne ruchy ;)

Lody, moje kochane, to ja jem prawie codziennie :)

Jazztina witaj!

A teraz mniej różowo: lekarz zrobił wielkie oczy jak przeczytał, że mam dwunaczyniową pępowinę i od razu dał skierowanie na echo serca dziecka. Twierdzi, że to nie musi implikować żadnej wady, ale lepiej sprawdzić (badanie USG nie wykazało żadnych nieprawidłowości). No więc przed nami kilka dni niepokoju, ale będę je przepełniać wiarą, że jest dobrze :)

Bazylia, a to foto specjalnie dla Ciebie (i na moje pryszcze też nie zwracajcie uwagi - dawno i nieprawda - odkąd jestem w ciąży cera na gębie znacznie się poprawiła;-)):

Witam się z samego rana, dzisiaj jakoś wcześniej wyrzuciło mnie z łóźka...

Ankami, kiedy idziesz na to echo serca?
i jeszcze jedno pytanie, czy obok Ciebie na zdjęciu stoi Twój mąż? :) ależ ja ciekawska jestem... :)

:-) :-) WITAM WSZYSTKICH O PORANKU!!!!
SKROMNE ŻYCZENIA Z OKAZJI DNIA KOBIET:-D :-D :-D
( dla obchodzących i nie)

Ankami mnie też straszyli z tą pępowiną........ mało nie umarłam ze strachu a wyszło wszystko oki. główeczki do góry:-) :-) :-)

zdjęcia nie mam w komputerze żadnego:zawstydzona/y: :eek: :eek:

jazztina WITAJ

ZNOWU SŁONECZKO I CIEPEŁKO!!!!!!!;-) ;-)
ŻYĆ SIĘ CHCE( 15 STOPNI)

Cześc dziewczyny! :-)

Dziś mam dzień słodkiego lenistwa :tak: :-) Mąż pojechał na spotkanie do Wa-wy, dziecię do babci, a ja nie zamierzam nic robić :no: a co?! Mąz wraca wieczorem, Julka jutro ;-) Superaśnie.
A tak wogóle to:

WSZYSTKIEGO NAJ... Z OKAZJI DNIA KOBIET !!! :rofl2:

I PO CZERWONYM GOŹDZIKU DLA KAŻDEJ...

reklama
Ojjj te goździki czerwone...pamiętacie???? :)

Witajcie Dziewczynki :)

Grubelku to Ty dzisiaj relaksuj się ile wlezie!!! :)

Ewa kombinuj zdjęcie! :) Grubelku Ty też!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry