Dzień dobry
Zebrra rozumiem Cię mój "ukochany" też potrafi mi powiedzieć że sobie coś wymyślam, że chcę aby mnie wszyscy wyręczali-to boli...tak chlaśnie jęzorem a nie zdaje sobie sprawy że drugiej osobie jest przykro, ciekawe jak by oni się czuli z brzuchem, jak by ich organizm na zwiększonych obrotach pracował...

a ból zęba i ucha to najgorsze co może być.....jak się dziś czujesz??
Ewo gratulacje-połowinki trza opić

mleczkiem (tylko niestety..).

lub soczkiem..Co do męża to przykro mi, nie wiem co Ci poradzić, :-( tak jak napisała
Grubelek zawsze możesz tu pisać i się wyżalić-wyrzucić tu złość,i smutek jesteśmy z tobą!!!
Pastela Witaj, naprawdę ogarnia mnie radość że tyle dziewczyn nowych do nas dołączyło
Napisz mi na kiedy masz termin, dopiszę Cię do listy lipcóweczek

no i może coś o sobie??

Co do naczyń tupperwear, fakt że te miski i te inne rzeczy są fajne-ale nieziemsko drogie, a na allegro oglądałam i masz rację jest dużo taniej

jak będę miała swój dom, kuchnię z prawdziwego zdarzenia to może na coś się skuszę z tych produktów
Nicoya co tam u Ciebie? tak jakoś cicho siedzisz

Wiecie co mam straszną ochotę na kawkę, ale ta lekarka z tym ciśnieniem mnie wystraszyła i dwa dni bez kawy chodzę(od tego chyba się uzależniłam

) a może tak jak pisała
mila miałam większe z wrażenia że przyszłam-przybiegłam prawie spóźniona na badania i cieszyłam się że poznam płeć....(bo mierzyła na początku) mam to cudo na nadgarstek do mierzenia ciśnienia i mam teraz 105/65 to chyba nawet niskie co?