reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

A u mnie słoneczko! :-) Komedię... :confused: Jakoś nie oglądałam ostatnio, no poza "Rysiem" ale ja na zły nastrój oglądam (tylko się nie smiejcie :wściekła/y: ) "Straszne filmy" :zawstydzona/y: Sa tak głupie ze nawet skupiac sie nie trzeba :-) Kiedys wcisnęła mi je moja młodsza o 11 lat siostra (nadaje jeszcze trochę na innych falach, studia itp) i tak mi zostało... A horrorów nie lubię :no:

reklama
Dzień dobry:happy:

Zebrra rozumiem Cię mój "ukochany" też potrafi mi powiedzieć że sobie coś wymyślam, że chcę aby mnie wszyscy wyręczali-to boli...tak chlaśnie jęzorem a nie zdaje sobie sprawy że drugiej osobie jest przykro, ciekawe jak by oni się czuli z brzuchem, jak by ich organizm na zwiększonych obrotach pracował...
:wściekła/y: a ból zęba i ucha to najgorsze co może być.....jak się dziś czujesz??

Ewo gratulacje-połowinki trza opić:laugh2::laugh2: mleczkiem (tylko niestety..).:laugh2:lub soczkiem..Co do męża to przykro mi, nie wiem co Ci poradzić, :-( tak jak napisała Grubelek zawsze możesz tu pisać i się wyżalić-wyrzucić tu złość,i smutek jesteśmy z tobą!!!

Pastela
Witaj, naprawdę ogarnia mnie radość że tyle dziewczyn nowych do nas dołączyło:)
Napisz mi na kiedy masz termin, dopiszę Cię do listy lipcóweczek:tak:
no i może coś o sobie??:laugh2:
Co do naczyń tupperwear, fakt że te miski i te inne rzeczy są fajne-ale nieziemsko drogie, a na allegro oglądałam i masz rację jest dużo taniej:tak: jak będę miała swój dom, kuchnię z prawdziwego zdarzenia to może na coś się skuszę z tych produktów

Nicoya co tam u Ciebie? tak jakoś cicho siedzisz:):-p

Wiecie co mam straszną ochotę na kawkę, ale ta lekarka z tym ciśnieniem mnie wystraszyła i dwa dni bez kawy chodzę(od tego chyba się uzależniłam:) ) a może tak jak pisała mila miałam większe z wrażenia że przyszłam-przybiegłam prawie spóźniona na badania i cieszyłam się że poznam płeć....(bo mierzyła na początku) mam to cudo na nadgarstek do mierzenia ciśnienia i mam teraz 105/65 to chyba nawet niskie co?:laugh2::eek::confused:

hej baby kochane

pastela pozwól że i ja cię na lipcowych powitam :-)
zebrra jestem za teorią "złego dnia" - a może tak do dentysty cio? nasze hromoniki też nie są lepsze czasami popatrzę na siebie z boku i sama bym się w d.. kopnęła, drażnią mnie takie pierdoły że szok, przedwczoraj przeszłam samą siebie w złośliwościach informując mamę przez tel że mój mąż leży z 36,7 i umiera na katar.... ale tak mnie tym zezłościł (tu wyłazi różnica między nami - mnie ciężko do wyrka położyć, a on z byle g... by się kładł i wielce chory).... nie ma ze mną lekko oj nie....
ewa jeśli przemyślane dogłębnie... stoję za spokojem.... związek mimo gradobicia czasami - powinien przynosić oparcie i ciepło... jeżeli tego nie ma.... nie jestem zwolenniczką męczenia się dla idei... trzymaj się tylko bo patrząc na rozstające kobiety wokół mnie - widzę jakie to ciężkie.... ale słońce każdemu kiedyś zaświeci - wierzę w to uparcie....
filmu nie polecę bo rzadko coś oglądam, ostatnio Duży przyniósł "samotność w sieci" dla mnie totalna kinowa porażka... uwielbiam za to bajki hehehehe

Hej dziewczyny!
Miałam małą przerwę ale dwa dni oblewaliśmy dobre wieści hihi.
Jestem po USG 4D i ......
BĘDZIEMY MIELI SYNKA!!!!!!

USG było robione w 20 tygodniu ciąży (i 4 dni) i oto wyniki:
Płód jeden wielkością odpowiada ok. 20 hbd. serce czterojamowe prawidłowej wielkości i położenia. Asm 143.min. Odejścia wielkich naczyć prawidłowe. Pępowina trójnaczyniowa. Spektrum przepływu ua uv prawidłowe. Zalądek: wątroba, pęcherz moczowy w miejscach anatomicznych . Normowodzie. Łożysko ściana przednia. Płeć męska. Zarys twrazy prawidłowy.

BPD (szerokość główki od ciemienia do ciemienia): 4,87 cm
HC (obwód główki): 17,87 cm
AC (obwód brzucha): 15,82 cm
FTA: 19,92 cm
FL (długość kości udowej): 2,95 cm
EFW (przybliżona waga dziecka): 340 g

Tak się cieszymy z tych wiadomości! Polecam to USG 3 czy 4D bo spada kamień z serca. Jest bardzo dokładne. No i widziałałam jak dzidzia ziewa hihi. Jeszcze jestem w szoku, że to synek.
Lekarz zapytał nas czy mamy jakieś przeczucie. Mąż odpowiedział na to, że to będzie córeczka. A lekarz zaczął się śmiać i mówi, że jak na córeczkę to ma ona wielkiego ptaka hihihi. No i faktycznie genitalia są tak widoczne, że trudno się pomylić. Mamy wszystko uwiecznione na płycie DVD, łącznie z biciem serduszka, z przepływem krwi przez żyły. Ekstra.
Jeszcze dochodzę do siebie po tych rewelacjach. Całą drogę z Bielska powtarzałam: "Ale jaja" a mój mąż się śmiał, że owszem są i jaja!

Także na tym forum przeważają chłopcy hihi...

Anna gratuluję synusia!!! :-) cieszę się że wszystko ok!

Nicoya zgadza się "Samotnośc w sieci" to tragedia - obejrzałam wczoraj 30 min i włączyłam "Qvo Vadis"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry