reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

zebrra zły dzień mieliśćie, każdy wieczorem jest zmęczony, ty w ciąży i z bólem zęba poddenerwoowana......dziś już nie wspomnicie (faceci tak mają że nie trzymają sie rytmu dnia, znam to!!!!!)

ja mam w domu horror codziennie,nienawidzę widoku swojego mąża, jak wychodzi do pracy to się cieszę że będzie po 17!!!!!! a na weekend uciekam do rodziców!!!:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :no: :no:

reklama
Zebrra bedzie dobrze. Myslę że Ewa ma rację, po całym dniu, Ty z bolącym zębem i burzą hormonów, mąz pewnie tez nie miał najlepszego dnia. Może nawet nic o tym nie powiedział. Nie żebym Go broniła... ;-) Wiadomo jakby co to solidarnośc jajników! :-)

Ewo a Ty mnie zaniepokoiłaś... naprawde tak jest czy to tylko "wina" ciązy? :confused:

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie :-D
Ewa - gratuluję połowinek, u mnie przeszły niezauważone :zawstydzona/y: teraz z Wami i suwaczkiem to już nie zapomnę.
Grubelek - imię dla dziewczynki mieliśmy już pierwszego dnia jak się dowiedzieliśmy o dziecku, a chłopiec musiał czekać, miał być Antek, ale jakoś tak coś nie grało, i w ubiegłym tygodniu mój mąż o 7 10 rano poinformował mnie na gg , że znalazł imię dla synka - Wiktor. Na początku byłam w szoku, bo on chciał jakieś po dziadku, a tu Wiktorek :szok:. Całej rodzince przypadło do gustu, a on dumny chodzi, że sam wymyślił hehe
pozdr

Ewa smutne to wszystko...kurczę ciągle słyszę tylko o rozstaniach...to takie przykre...

Pewnie macie rację, pewnie dzisiaj wszystko się ułoży, ale i tak mi smutno...

trzymaj się Ewa ciepło ;-) nieraz faceci też ciężko znoszą ciążę.

mój mąż na razie jest bardzo wyrozumiały, choć ja stałam się takim leniem, ze siedzę w domu od 4 mieś na zwolnieniu i nic nie robię, nic i w ogóle mam już wyrzuty sumienia i nadzieję, że kochany nie umrze z głodu :baffled:
pozdr

Pastela pewnie że nie umrze! :-) siedź kobieto i wypoczywaj! :tak: Zobaczysz jak bedzie dzidzia to nie bedziesz miała chwili dla siebie zanim sobie wszystkiego nie ułożysz.

Zebrra uśmiechnij się, wiem że jest Ci źle i smutno też tak mam po kłótni, ale po burzy zawsze świeci słońce! :-)

szara pogoda i szare nastroje......;-)

może jakąś komedię polecicie??????ostatnio mam fazę na filmy, oglądałam inflintrację, krwawy diamend, świadka.., klątwę 2, dreamgearls, hoolyday, i chcę jeszcze!!!!!!!!:-p :-p :-p

polećcie coś please!!!!!;-) :-) :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry