Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Alkmena, no jak by Ci to powiedzieć... ten artykuł ze Świata Seriali, to na podstawie mojego tekstu, napisałam im ze 3 strony, zrobili z tego 1, żeby za dużo widzom nie zdradzać pisałam już, że Mariusz tam pracuje. No i siłą rzeczy ja czasem dorabiam.
Zebrra, jak się nie zmieścimy to się przeniesiemy na łono, ale natury może do jakiegoś lasu?
Popieram Marikę - wolność cyckom. Przed ciążą w ogóle nie nosiłam staników
alkmena (piękny suwaczek)to już od czasów kiedy zamieszkaliśmy razem -Duży tak chrapał że po którejś z rzędu nieprzespanej nocy pełna morderczych pomysłów stwierdziłam że to bez sensu się tak męczyć (ja go rankiem aż nienawidziłam)... krótko po ślubie mój mąż zoperował migdały - przestał w nocy piłować, zaczęliśmy spać razem ale tak się rzuca i kopie że nie wytrzymałam - jest duży wiec nie dość że ja biedna do ściany przyklejona to jeszcze co chwila albo z kopa albo z łokcia - jak raz wstałam z przetrąconym nosem - powiedziałam dosyć... no a teraz boję się o maleństwo - jakby mi tak w brzuch z kolana zasadził to strach się bać... no i śpimy osobno
Grubelku - jeszcze więcej? hehe - trochę mnie to zaczyna przerażać... Dla mnie te obecne cieknące ilości to dużo... po porodzie to chyba ze stanikiem wogóle się nie rozstanę... skoro w staniku leci mniej... ;-)
Ankami - hehe - ale zbieg okoliczności :-) Czy podpisałaś sie pod artykułem? Muszę znaleść gazetę i oblukać jeszcze raz
Przyznasz jednak, że przecież ona przeżyła więc wydaje mi się, że nie zrezygnuje z gry w serialu :-)
Alkmena, nigdy nie jestem podpisana z nazwiska, w stopce co najwyżej znajdziesz Mariusza, ale ja zostałam przy swoim nazwisku, więc niewiele się dowiesz
E.Pompeo jest straszną babą prywatnie, ale ponieważ widzowie w USA w życiu nie zgodziliby się, żeby serial oparł się na losach Izzie, to pewnie Meredith nie zniknie. A tego aktora, który gra Burke'a wywalili właśnie za bójki na planie (pobił McDreamy'ego i wyzwał tego, który gra George'a od pedałów). Że tak zdradzę kilka szczegółów
Miło, że kupujesz tę ich gazetkę
Nicoya - czy na chrapanie pomaga oparacja migdałów? Czy za takie coś trzeba płacić? Pytam z ciekawości bo moja koleżanka ma podobny problem, tyle, że sama chrapie
Alkmena dopóki się wszystko nie unormuje. Potem przynajmniej mi juz nawet wkładki nie były potrzebne ale trwało to ok 3-4 m-cy. Ale ja jeszcze o stanikach. Mi lekarz kazał w staniku nawet spać ,mówił żeby pilnować bo rozstępy. Cycki robią się cięższe i wtedy rozstepy gotowe... oczywiscie ja nadal chodziłam bez i spałam tez i mam rozstepy na cyckach po poprzedniej ciązy.