Heh - dużo tych stron do nadrobienia... ustawiłam sobie 50 postów na jednej stronie, żeby nie zmieniać co parę minut... w tej chwili mam zapisanych 87 stron :-)
marika - gratuluję synka :-)
Jazztina - gratuluję córeczki :-)
Zebrra - nie widziałam Twoich zdjęć na grono.net bo coś nie działa :/ ale widziałam na Twojej stronie - ekstra wykonanie i super pomysł na prezent. Co do mojego pojawiania się częściej to postaram się obiecuję :-)
marika - mi cieknie z piersi już ze 3 tygodnie, koszule nocne i piżamy to muszę prać co 2-3 dni bo wyglądają okropnie

, raz jak mnie mąż zobaczył rano to zrobił wielkie oczy jak pięciozłotówki

... pocieszyłam go, że będzie tego coraz więcej
ewa białystok - ja na śniadanie jadłam kanapki z rzodkiewkami a na obiad zrobię pieczone podudzia z kurczaka, puree i mizerię... mniam
A z seriali to oglądam tego sporo, wszystko na bieżąco... z netu
Prison Break (2 sezon)
Heroes
Brothers&Sisters
Jericho
Lost (3 sezon)
The One Tree Hill (4 sezon)
Ugly Betty
Grey's Anatomy (3 sezon)
Z zakończonych to polecam:
Vanished (12 ocinków)
Treshold (15 odcinków)
Invasion (12 odcinków)
Surface (15 odcinków)
4400 (3 serie a 4 w 07/2007)
Anna_79 - z okularami to się wstrzymaj - mi okulista powiedział, że jeśli okulary to 3 miesiące po porodzie bo wzrok może wrócić do normy albo się jeszcze pogorszyć... mam nadzieję, że po porodzie znowu będę widziała najmniejsze litery na tablicy :-)
Grubelku - ekstra zdjęcia

fajnie mieć las pod nosem, gdybyś miała mega zoom :-) byłyby bliziutko
marika - suwaczek mój może być - tylko dlaczego mi się zmienił? Próbowałam przestawić go na stary wygląd ale wogóle go tam nie ma
Byłam w środę u ginekologa, dostałam żelazo (Biofer) 3x1, kupiłam też Prenatal... biorę dziennie tyle leków, że boję się, że mi siądzie wątroba

Waga 5 kg na plusie od początku ciąży - lekarz mówi, ze za dużo i żeby ograniczać słodycze (tylko, że ja ich prawie wogóle nie jadam) i przekąski.
Klątwę 2 mam już ze 2 miesiące ale na razie nie oglądam - sama nie chcę a z mężem na razie nie mamy kiedy... może jutro wyciagnę go na
Testosteron albo do
IMAXu na jakiś 3D - ostatnio jak byłam to "łapałam" rybki :-)
Coś takiego znalazłam w internecie - w Holandii kosztuje ok. 10 EURO