reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

co tam u was dziewczynki bo u mnie ponura pogoda ! a do tego przeprowadzam sie do nowego mieszkania (w manieczkach) , teraz tam jest generalny remont ! marcin na nic mi nie pozwala mowi: nati nie dzwigaj , nati nie maluj tej szafki bo sie farby nawachasz i zaszkodzisz dzidzi ,nati ja to zrobie ... przeciez ja nie jestem chora tylko w ciazy .Rozumiem ze nie moge dzwigac ale ja zawsze bylam aktywna i teraz nudze sie kiedy nie moge czegos zrobic , maz mowi ze tylko mi sie wydaje ze mam tyle sily co przed ciaza ooooo jak ja go kocham tego mojego mezusia !!!!!

reklama
No widzisz, samozwańczy Bazylowaty USG-talencie, i kogo trzeba słuchać? ;-) A tak serio to bardzo się cieszę wraz z Tobą. Tylko nie bądź takim Bazyliszkiem i nie stresuj Zebrry - nastawiła się kobietka na Zuzankę. :-)
Ewa, to wspaniale, że wszystko w porządku.
Nicoya, gdzie się wybierasz na ten trójwymiar?
Marika, nie jesteś sama... :-)
Negri, ja polecam odkurzacze wodne. Przez filtr wodny nie przedostają się żadne pyłki, w domu po odkurzaniu nie czuć w ogóle przykrego zapachu odkurzacza, a do wody można dodać kilka kropli olejku eterycznego, wtedy masz 2 w 1 - czystą i pięknie pachnącą chałupkę. My bardzo starannie wybieraliśmy odkurzacz, bo mąż jest mocno uczulony na kurz. Od kiedy mamy ten wodny, zawsze odkurza mąż (i w ogóle nie kicha!), a wcześniej musiałam ja, i to pod jego nieobecność.
ile kosztuje taki wodny????dobra sprawa

Zapomniałabym. Laski poznańskie i w ogóle wielkopolskie, w Poznaniu jest rewelacyjny sklep ze wszystkimi artykułami dla dzieci - "Pati i Maks" na Polnej. Być może już go znacie. My byliśmy tam wczoraj pierwszy raz. Powierzchnia jest ogroooooomna, nieporównywalna z innymi sklepami tego typu w Poznaniu. Wybór - np. wózków - może oszołomić. Ceny przystępne, pewnie dlatego, że sklep nie jest w centrum i nie ma jakichś totalnych marż. Można tam znaleźć chyba wszystko dla dziecka. Myślimy o tym, żeby za jakiś czas zrobić tam takie jednorazowe duże zakupy (wózek, fotelik, łóżeczko z całym ekwipunkiem, przewijak, wanienka, trochę ciuszków i akcesoria) i porozmawiać w związku z tym o jakimś sensownym rabacie.
Tylko nie myślcie, że mam w tej placówce jakieś udziały i dlatego ją reklamuję. ;-)

mila dzięki za namiary to jest na przeciwko szpitala?? może któregoś dnia ja Nicoya, i Natila się spotkamy i połazimy po sklepach:)??

Ewa spoko doganiam cię ja już kuźwa mam na wadze 67-68..przy 164 cm wzrostu:szok::szok::laugh2::laugh2: hehehe grubasy!:dry:
waga w ciazy

reklama
Ewa, ceny wodnych odkurzaczy pewnie są zróżnicowane, bo i ich typy są bardzo różne (niektóre mają np. dodatkową funkcję prania). My mamy Zelmera Wodnika Duo. Oprócz filtra wodnego ma filtr HEPA (bodajże z włókien szklanych - nie znam się na tym). Kosztował niecałe 400 zł. Wymienia się w nim tylko wodę (przy każdym odkurzaniu), nie potrzeba do niego żadnych worków etc. Naprawdę go polecam, zwłaszcza alergikom.
Co do wagi: ja startowałam z ok. 53 kg, teraz ważę 61 :-). Zapewne przyrost masy w moim wypadku jest tak duży, bo ani razu nie wymiotowałam w ciąży - haftujące dziewczyny sporo zrzucają. Nadal rosną mi tylko brzuch i biust. No cóż, brzuch musi rosnąć, skoro w środku jest taki duży Klocuś :-). A i bar mleczny musi być odpowiednich gabarytów dla Niego/Niej :-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry