reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Gratulacje Julcia! Z tą wagą to bywa różnie, pomiary mogą się sporo wahać w jedną albo w drugą stronę. Ale teraz jak zacznie rosnąć to za tydzień dwa już nie powiesz że jest malutki :-) mój brzuszek po prostu z dnia na dzień pęcznieje. Powodzenia na wizycie.

reklama
hej dziewczyny co do wieku ja mam 20 lat moj maz 29 i bardzo mocno go kocham jestesmy razem juz 3 lata rok po slubie i niczego nie zalujemy choc bylo nam ciezko nq poczatku moi rodzice byli przeciwni temu zwiazkowi bo uwazali ze dzieli nas zbyt duza roznica wieku to tylko 9 lat ale oni sa z innej epoki dla nich para powinna byc w rownym wieku boze co za glupota .Teraz jest zupelnie inaczej bardzo lubia marcina mojego kochanego meza i ojca mojego dzidziusia!

Wiecie co dla mnie chyba różnica wieku nie ma znaczenia :-) Chociaż Maciek jest ode mnie tylko 2 lata starszy to kochałabym go gdyby był nawet z 10 lat starszy ;-) hihihi A moim zdaniem w związku najważniejsze jest uczucie a nie wiek :tak:

Pogoda Jest Dzisiaj Straszna Nawet Na Spacer Nie Chce Sie Wyjsc Jak Rano Wstalam To Snieg Padal A Juz Wiosne Mamy ....oooooooch Kiedy Ten Lipiec Bedzie Tak Juz Chce Przytulic Swoje Dzieciatko!!!!!?????

A ja jestem młodsza od mojego męża o 10...miesięcy:-) natomiast między moją siostrą a szwagrem jest 10 lat róznicy. On teraz dobiega 40tki i siostra czasem marudzi że zrobił się z niego straszny domator i że brakuje jej wspólnych wyjść, imprez i.t.p. A ja i tak uważam, że faceci to duże dzieci i najlepiej się odnajdują grając na kompie. Tak jak ostatnio mój 26letni mąż grał w najlepsze 5 godzin z siostrzeńcem (notabene 7 latkiem) w wormsy i dogadywali się doskonale! :-):-):-) ale na tyle ile go znam wiem, że jak urodzi się Krzyś to będę mogła polegać na pomocy męża i to nie tylko w kwestii zabawy z małym ale też w każdej innej sprawie. On po prostu wie jak postępować z dzieciakami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry