Aśka_24
mamy lipcowe'07
No właśnie marika - nie przesadzaj - z tego co piszesz pochłaniasz takie ilości słodyczy, ze to mój przydział na tydzień...;-) To ja jestem Fiona - chociaż staram się ćwiczyć przynajmniej 2 x w tygodniu i nic z tego nie mam!!! Oprócz bęca...
Ciesz się, ze możesz sobie pozwolić na więcej od przeciętnej i nie masz takich efektów jak np. ja- trochę sobie pofolguje a tu już 4 kg do przodu nie wiadomo skąd...
A w ogóle to ja planowałam przytyć jakieś 10 - 13 kg w całej ciąży, a już jestem 9 do przodu, a gdzie jeszcze 3 miesiące???? buuuu, ja w życiu do swojej wagi nie wrócę...
Ciesz się, ze możesz sobie pozwolić na więcej od przeciętnej i nie masz takich efektów jak np. ja- trochę sobie pofolguje a tu już 4 kg do przodu nie wiadomo skąd...
A w ogóle to ja planowałam przytyć jakieś 10 - 13 kg w całej ciąży, a już jestem 9 do przodu, a gdzie jeszcze 3 miesiące???? buuuu, ja w życiu do swojej wagi nie wrócę...
i tak w kolko a d... rosnie bo o brzuch sie nie martwie przeciez tam jest mały lokatorek ale co z ta D...
czemu akurat wszystko sie tam zbiera

;-) przecież wiecie że kiedyś-tak niedawno na punkcie jedzenia miałam fioła, tylko zdrowo i już..a teraz te słodycze mogły by zniknąć z powierzchni ziemi...