Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A starszej dziewczynce to zależy od temperametu... Mojej to chyba dopiero jak skończy 18 lat
, a na poważnie to może na komunię...
Trudno mi sie wypowiadac bo teraz ma dopiero ponad rok a wiadomo że każda mama jest zwariowana na punkcie córeczki
:-) i nie wiem co zrobię za półtora roku...

rano otwieram oczyska i zakładam na pół śpiąco kolczyki-lubię je mieć-uwielbiam, chciałam znać wasze opinie, bo to mimo wszystko niby pierdoła ale i decyzja na całe życie
Ola jest strasznie żywa od września idzie do przedszkola i boje się że tam ją niech jakieś dziecko pociągnie albo niech młoda zahaczy o coś to ojj
trudna decyzja...bardzo.A teraz rozmyślam bo teraz albo wcale bo potem będzie lato gorąco to lepiej nie robić takich zabiegów upiększających...eeee macie racje, muszę pogadać z teściową z Jarkiem co o tym sądzi i zdecydować
Nie ...tak nie może być, co wejdę do łazienki to wrzasnę bo widzę potwora w lustrze-wyglądam jak Fiona ze Szreka-ale w postaci ogra hahahaha
Ty weź może zmień lustro