reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Hej śpiochy! :-)

Widzę że jeszcze jakies przebłyski sadyzmu sie tu pojawiały w kwestii zwerzatek... Wróciłam od weterynarza z koteczkiem lepiej... dostał 4 zastrzyki lekarz skrzywił jedną igłę :szok: koteczek ma gruba skórkę... hi a mój mąz powiedział że najpierw koteczek dostaje sterydy (bo dostaje!), potem ogoli głowę na łyso a na końcu zacznie jeździć BMW :szok: :szok: :szok: świetnie kot - kark ;-) Ratunku!!!

Aśka a ja myślałam że jesteś blondynką... :-)

No tak wszyscy spią i nikogo już nie ma :wściekła/y:

To miłej nocki!

reklama
No i mi Kogut zablokował tv na dobre... eh te mecze!! Mnie tam wystarczy znać wynik. Chociaż jak już zaczynam oglądać to mnie nawet wciąga...

Ale po udanym biegu po mieście, zakupkach, obiadku, napaliłam sobie w piecku i mam teraz tak przyjemnie cieplutko, że mi się oczka już kleją, więc chyba jeszcze poczytam i się ukipię...

Miłego wieczorku dziewczynki. jak sen nie nadejdzie to jeszcze zajrzę, a jak nie, to do jutra...

Grubelku jak nikogo nie ma a ja ?????????????? Normalnie ide bo mówisz że nikogo nie ma :wściekła/y: Oglądam film na tvp 1 nawet niezły ;-)

Dobranoc dziewczynki do jutra papa :-)

To jeszcze ja. Zwlokłam się z łóżka, żeby się pochwalić, że miałam pierwszy wizualny kontakt z moim synkiem.
Zaczepiałam małego klepiąc czasami w brzuszek, no i wzięłam mały rozmach żeby mocniej uderzyć a on w tym samym czasiwe kopnął mnie w tym samym miejscu. Poczułam jego nóżkę na mojej rączce :-D. Później z zemsty dzidziuś kopał mnie aż mi się brzuszek wybałuszał. Ale fajne uczucie! Mój brzusio się unosił pod jego stópką. Jupiiii! :-)

Witam się piękne Ciężarówki :)

Musiałam się dzisiaj troszkę wczesniej zwlec, bo do sądu jadę... chyba Wam pisamłam??? Mieliśmy w zeszłym roku stłuczkę z pijanym kierowcą miał 2,7 promila alkoholu, no i dzisiaj całą rodzinką jedziemy się spowiadać, chociaż zupełnie nie wiem po co, skorofacet był tak pijany, a zresztą, co ja siedząc z tyłu za kierowcą mogłam widzieć? Nic! Tylko poczułam uderzenie... Mam nadzieję, że będą mili i oszczędzą ciężarną :)

Nicoya
moje dziecię przedwczoraj tak się obraziło i nie chciało dać mi kopa... :) A tak w ogóle to śmiesznie, bo ja nazywam to kopniakami, a Maluch tak mnie traktuje główką :)

No i jak się skończył mecz? Wygraliśmy???

Miłego dnia! :)

Witam porrannie! Zebrra znowu mnie uprzedziłą...

Myslę że w tym sadzie dadzą Ci spokój jak ja byłam w lutym to też mnie oszczedzili...

A mój synuś dzis całą noc rozrabiał... kopał i kopał... ciekawe kiedy on spi bo teraz tezsię "odzywa" To miłego dnia... Muszę coś zjeśc... może jajecznice :confused:

reklama
Hej pustki z rana jak nigdy:szok::eek::happy:

Wy już po jajecznicy pewnie a ja otworzyłam oczka, dziś sobie pospałyśmy z Olą, będziemy się teraz ubierać i na śniadanko-ale nie mam pomysły, jajecznica była 2 dni temu, parówka była na kolacje...co tu zjeść..?:confused:

No i widzę słoneczko za oknem:) hura:) jak miło..po śniadanku wstawię pranko":)

Co do kopania to wczoraj wieczorem, jak oglądałam film na Polsacie "wredne dziewczyny" (był nawet taki sobie:) hi hi) to junior mnie atakował i to ostro:) strasznie się wiercił:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry