reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
ja tez bardzo lubie coca cole a w ciazy szczegolnie wszystkie napoje gazowane wczoraj ogladalam horror laleczka chucky czy jakos tak i zamiast sie bac to plakalam ze smiechy malemu sie chyba podobalo bo kopal mnie niemilosiernie !!!! no a o 20.20 ogladalam film 16 letnia mama i plakalam :):(!!!

dziewczyny a wiecie od kad jestem w ciazy mam takie dni ze placze bez powodu wczoraj nawet tak wyzwalam swojego męża ze szok bez powodu to ze sie nie ogolil to ze za dlugo w pracy choc bardzo za nim tesknie w dzien to kiedy wraca musze mu zawsze powiedziec cos do sluchu bez powodu :( ale on wie ze to przez ciaze jestem przewrazliwiona ! po tym jak go wyzwalam przytulilam sie mocno w jego ramiona i plakalam bez powodu !!!!! hahah i ze on mnie jeszcze kocha!!!!! mowi do mnie natalka kocham cie za ta twoja zlosc i za to jaka jestes kocham cie juz na zawsze !!!!! I JA CIEBIE KOCHAM MARCINKU!!!!!

Co tu się porobiło:) hi hi ale zaczęłam z tymi pączkami a tu wysyp zachciewajek:)

Mila łoje kawę jedną lurę dziennie(no czasem dwie) i rozpuszczalną) ale ciśnienie jest w normie;-)
Kapustę kiszoną też kocham jeść-ale bardziej wolę pić soczek z kapusty kiszonej:) ale to prawda że jest ciężkostrawna:tak:

Alkmena uszy tylko u kosmetyczki-sama nie będę eksperymentować:no:

Co wy z tą coca colą:-p-w sumie ja wole pepsi-dla mnie jest różnica w smaku, ale nie pamiętam jaka bo Jarek mi zabiera pepsi, nie pozwala pić bo wypłukuje mi to fosfor i coś tam jeszcze...strasznie przesadza...chyba chce aby dla niego więcej zostało.

Patina ja mam teraz w tej ciąży mniejszą zgagę jak w poprzedniej-chyba będzie mały łysolek :szok::laugh2::laugh2:

Idę teraz zjeść obiad-pomidorowa:)

natila - hehe :) wcześniej nie miałaś suwaczka a ten z tego co widzę to doklejasz do wiadomości :) najprościej będzie jak umieścisz go sobie w podpisie w ustawieniach :-)

reklama
Natila ty coś chyba pisałaś że zdawałaś prawko u kaczmarka-zdałaś to prawo jazdy? masz już je? czy dopiero masz zamiar się wybrać na kurs?..coś chyba kiedyś piałyśmy...

Właśnie dziewczyny macie prawo jazdy? macie zamiar zrobić i czy jeździcie? ja mam rok a jeżdżę tylko z pianym mężem po jakiejś imprezie:zawstydzona/y: :-p bo tak to się boje no i tu pojadę ewentualnie 1 kilometr do większej wsi obok do lekarza czy apteki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry