Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O! Marika! Ale cudo ta pierwsza altanka! Mój obiecał, że sam zbuduje mi podobną altankę jak już wybudujemy dom. Trzymam go za słowo, choć on nie jest budowlańcem w odróżnieniu do Twojego męża
Grubelku mamy swoją firmę prywatną znaczy się Jarek ma, w tej chwili buduje ośrodek nad morzem-domki pod klucz, potem będzie budował następny, i kilka domów, zleceń do końca roku jest sporo
firma jest zarejestrowana i się reklamujemy w lokalnej gazecie i mamy stronę internetową- buduje i altanki, i domy mieszkalne w szkielecie kanadyjskim z imitacją bala podhalańskiego http://WWW.firma-jms.pl
Anna ta pierwsza altanka jest taka typowo na contry jest zrobiona właśnie w takim miasteczku i jak są tam imprezy to pod tą altanką są sprzedawane browary, grochówa i grill wejdzie tam kilka osób i sprzęt
A imitacja bala to coś takiego to ma 20 m kw i to będzie nasze biuro-tylko jest dopiero robione
Ja policzyłąm wszystko co mam (napisałam na Maluszkowych zakupach) ale nie wiem czy coś jeszcze dokupić, Anna - ja mam 10 kaftaników - możemy sie wymienić :-)
marika - ekstra te altanki i domki, mój mąż będzie coś takiego robił u nas... 3x3m, do 90cm zabudowane drewnem a od 90cm do góry taka kratka ukośna Zrób reklamę mężowi i podaj www :-) Szukamy ciekawych projetków altan
nie wiem co to ma na dachu...szczerze mówiąc
ale to chyba papa-bo tam jeszcze kładli gont lub papo -gont nie pamiętam.
Jarek ciągle w rozjazdach-nic mi nie mów, mam żal o to ale co zrobić takie jest życie, jak chce się coś mieć, i normalnie żyć to potrzebne są wyrzeczenia:--------( słomiana wdowa-po co mąż człowiekowi...albo żona ..nie wiem to przykre:-(