reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Grubelku do diabła wydało się o Antarktydzie! zero dyskrecji:)

A takie coś buduje mój mąż(to są drobne prace) bo tak to buduje domy:

korzonkowokx4.jpg

albo

347remnl7.jpg
347rem2kx7.jpg

reklama
O! Marika! Ale cudo ta pierwsza altanka! Mój obiecał, że sam zbuduje mi podobną altankę jak już wybudujemy dom. Trzymam go za słowo, choć on nie jest budowlańcem w odróżnieniu do Twojego męża :-D

Grubelku mamy swoją firmę prywatną znaczy się Jarek ma, w tej chwili buduje ośrodek nad morzem-domki pod klucz, potem będzie budował następny, i kilka domów, zleceń do końca roku jest sporo:tak:

firma jest zarejestrowana i się reklamujemy w lokalnej gazecie i mamy stronę internetową- buduje i altanki, i domy mieszkalne w szkielecie kanadyjskim z imitacją bala podhalańskiego:)
http://WWW.firma-jms.pl

O ile się nie mylę ta pierwsza altanka ma na dachu dachówkę bitumiczną?
My chcemy taką kłaść na dom, a później i na altankę...

To mąż pewnie ciągle w rozjazdach?

Anna ta pierwsza altanka jest taka typowo na contry jest zrobiona właśnie w takim miasteczku i jak są tam imprezy to pod tą altanką są sprzedawane browary, grochówa i grill wejdzie tam kilka osób i sprzęt:-p

A imitacja bala to coś takiego to ma 20 m kw i to będzie nasze biuro-tylko jest dopiero robione
p1000419zx6.jpg

Ja policzyłąm wszystko co mam (napisałam na Maluszkowych zakupach) ale nie wiem czy coś jeszcze dokupić, Anna - ja mam 10 kaftaników - możemy sie wymienić :-)

marika - ekstra te altanki i domki, mój mąż będzie coś takiego robił u nas... 3x3m, do 90cm zabudowane drewnem a od 90cm do góry taka kratka ukośna :) Zrób reklamę mężowi i podaj www :-) Szukamy ciekawych projetków altan :cool2:

reklama
nie wiem co to ma na dachu...szczerze mówiąc:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2:
ale to chyba papa-bo tam jeszcze kładli gont lub papo -gont nie pamiętam.
Jarek ciągle w rozjazdach-nic mi nie mów, mam żal o to ale co zrobić takie jest życie, jak chce się coś mieć, i normalnie żyć to potrzebne są wyrzeczenia:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( słomiana wdowa-po co mąż człowiekowi...albo żona ..nie wiem to przykre:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry