reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witaj Ewo:) faktycznie mało zaglądasz...zjadłabym tez taką zapiekankę ale nie mam mikrofali a ja nie chcę z piekarnika bo wysycha ja wolę ciągnącą się bułkę niż chrupiącą :-p:laugh2:

Natila a gdzie robi twó mąż i co jakie obudowy do czego? jeśli wolno zapytać?

reklama
Witaj Ewo :)

Kurczę ja bym zjadła zapiekankę, ale taką makaronową z mięskiem cebulką i warzywkami i dużą ilością żółtego sera...mniam, mniam :)

moj mąż jest z zawodu monterem konstrukcji pracowal 7 lat w zawodzie praca po calej polsce to adres strony firmy w ktorej pracowal Steel Building Teraz jest monterem płyt kartonowo gipsowych malarzem szpachlarzem przynajmniej praca blisko domu i zarobki nie zle

cze Ewa ;-)

Marika - zdolnego masz męża, a własna firma to poświęcenia niestety :-(

mój mąż jest projektantem, ale instalacji p/poż. i projektuje instalacje w halach produkcyjnych, fabrykach itp. pracuje w firmie, która instaluje te systemy. Ale często musi jechać przed wykonaniem projektu na rozmowy i pomiary :-(

Powiem Wam, że to zwolnienie mnie rozleniwiło... musze wyregulować sobie brwi... myslę o tym od paru dni i co...i nic... nie chce mi się... druga sprawa, że tego nie lubię robić, ale jak mus to mus...

a tak w ogole to mój mążą jest z włocławka tam sie urodził potem mieszkał w izbicy kujawskiej woj. kujawsko pomorski a ja ze śremu woj. wlkp niezły kawałek co?

Zebrra prowokujesz... :dry: :growl: :frown: od dwóch dni myślę żeby taką własnie zapiekanke zrobic...... Tylko dziś mam lenia Mąz w delegacji w Warszawie - chciał mnie zabrać... mogłam jechac i odnaleźc Warszawianki ... :baffled: :happy:

Zebrra a ty znowu o jedzeniu!:):laugh2::laugh2::laugh2: nu nu nu nie wolno wczoraj była pizza u ciebie u mnie hamburger to teraz pokuta i przez miesiąc zero fast foodów! :-p:cool2:
ja juz 6 razy odchodziłam od komputera-co ty nie da się nic mi się nie chce:(
Junior mnie właśnie kopie, ma dość siedzenia, wypije kawkę inkę i coś musze zacząć robić:-(

marika - u nas dach musi być skośny gdyż altanka będzie jedną ścianą dołączona do garażu i tam dach jest skośny w stronę altanki.

Grubelku - nie rób takiej smutnej miny - glukoza nie jest zła, jak chcesz to weź sobie cytrynkę z domu :happy:

PS. Prawa dłoń mi nadal drętwieje, czasem przechodzi przez nią prąd gdy chcę coś wziąć do ręki... mam tez problemy ze smarowaniem pieczywa masłem, ogólnie bardzo mnie to boli :baffled: a od wczoraj doszło lewe kolano... jakbym miała w srodku igłę... brrrr :eek:

reklama
zebrra -własnie mam taką zapiekanką o której pisałas, pyszna zapraszam.!!!!

dziewczyny ten temat był juz poruszany ale nie pamietam, na ilę muszę wrócić pozwolnieniużeby mieć naliczaą nową kwotę przez zus na macierzyńskiem???do tej pory liczylimi za 10miesięcy wsyecza teraz wiecej zarabiam:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry