Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a my tez nie możemy byc zbyt łagodne i poddawać sie tak łatwo Ja teraz już nie będe przyjmowała wszystkiego z uśmiechem na ustach... po pierwszym porodzie wiem że byłam zbyt spokojna a wszystko mogło się skończyć źle... na szczęscie miałam ten komfort że trafiłam na dyżur mojego lekarza dzięki któremu dostałam znieczulenie zzo... i traktowali mnie dobrze... 
dlaczego ja za nic nie płace... poród rodzinny i sala jednoosobowa bezpłatnie, zzo też, sala jak wypadnie, ale jednoosobowa na oddziale połozniczym też bezpłatna... jak się chce taką salę... ja chyba wole leżeć z kims, zawsze raźniej... :-)
Przeciez mówicie o Szpitalach państwowych a nie o prywatnych klinikach, u mnie w prywatnej klinice są ceny porównywalne ale oni mają tez umowę z kasą chorych więc mozna zupełnie bezpłatnie tam rodzić, tylko jest opłata ok 30 PLN za nocleg dla tatusia :-) po prostu dostaje rozkładane łóżko i śpi na sali z mama i dzidzią...