reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
hejka popołudniem...

wróciłam z pracy utyrana - jak ja mogłam kiedyś 12 godzin na nogach wytrzymać? hihihihi zauważyłam też że zaczynam chodzić jak... kaczka (wiem wiem jakie macie skojarzenia hehehe) - no dobra - jak gęś... :-)

mila 3d mam 4 kwietnia i nie na Polnej a na Szamarzewskiego u Puacza - teraz miałam normalną wizytę u swojego szalonego gina hehehe - na dzień dobry przywitał mnie zagadką "czym się różni pediatra od pedofila"??

wiecie? buhahahah

nie mam pomysłu na obiad - chęci też robić nie mam... ech - kop w dupsko by mi się przydał

Uff, przebrnęłam, ale nie macie litości! ;-):-D
Trochę połaziliśmy dziś z Mariuszem po sklepach. Znalazłam nawet taki, w którym mieli wystawiony wózek, który upatrzyłam sobie w internecie i chyba się na niego zdecydujemy, bo Mario zaakceptował wybór. A w dodatku sam wybrał trochę ciuszków.
Zjedliśmy bardzo zapychający obiad na mieście i teraz siedzę z pełnym brzuchem i żal mi dziecka, że walczy o miejsce m.in. z makaronem i łososiem ;-):-D

Mila, przykre to o czym napisałaś odnośnie Żelaznej. Ale właściwie w Warszawie to chyba nie ma szpitala, o którym nie słyszałabym jakichś makabrycznych historyjek.

CZESC :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D

moja radosc jest przeogromna!
mam wreszcie internet i wracam do was na stale... no w ograniczonych ilosciach, bo musze gdzies pisac magisterke (usmiechy do pozostalych tym samym sie zajmujacych ;)) i pilnowac budowlancow bo w miedzyczasie ruszyla budowa mojego gniazdka :) po swietach idzie pierwsza kondygnacja jupppiiii ;)
a jutro sadze krzaczki przed ogrodzeniem (bo wczesniej ogrodzilismy dzialke).. prawdopodobnie ogniki i berberysy.. ale jeszcze zobacze co beda mieli w szkolce :)
dzis wojowalam z kopaczka i przygotowywalam ziemie :) plecki bola do teraz, ale cieszy mnie to..

poza tym w poniedzialek ide na dodatkowe USG. Znow niesmiala proba podgladniecia bejbika... niby to nie jest takie istotne, ale potrafi mnie to dreczyc godzinami ;)

pozdrowionka dla wszystkich!

Grubelku firma nazywa sie Multimo... tyle ze rezygnowalam wlasnie z TP SA i tepsa robila problemy z jakimis papierami, a Ci bez nich nie mogli mi zrobic polaczenia.. no i w wielkich bolach, po 2 miesiacach sie doczekalam.. :-D :laugh2: :-D

tylko niestety troche potrwa zanim znow wdroze sie w Wasze sprawy bo jestem duuuzo do tylu:baffled:

Witanko popołudniowe!!!!
Nikoya córunia!!!!GRATULACJE!!!!

Byłam dzisiaj u mojego gina na kasę chorych i wpienił mnie traktując z buta po raz trzeci!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Dwa razy mu wybaczyłam,a żę z natury jestem złośliwa to obsmaruję go na portalu o bielskich ginekologach...
Z buta,tzn.nie zbadał mnie dogłębnie wcale ;-) łoś jeden,USG zrobił tylko dla siebie,wg niego to miało być najważniejsze badanie po 22 tyg.!!!!!!!!!!! A TRWAŁO MOŻE 3 MINUTY,A JA NAWET MOJEJ SKARBEŃKI NIE WIDZIAŁAM!!!
On oczywiście nie wie o tym,że zrobiłam sobie (na szczęście) USG 4d 2 tygodnie wcześniej,a mimo to ani nic nie pomierzył itd,tak jak to bywa na USG!!!!
Ale jestem w*******a :wściekła/y:
cała wizyta nie trwała dłużej niż 5 min. a to nie pierwszy raz,zresztą on chyba liczy na ilość a nie na jakość,o każda po 5 min wychodzi..... :dry: :baffled: :confused:
Dziwię się wogóle bo lekarz ten ma bardzo dobrą opinię i nie wiem czy to tylko ja mam takie odczucia co do niego????
Jak myślicie zmienić lekarza??? :confused:

Magdalenka rozłóż to sobie tak po m10 stron dziennie :-D :-D powodzenia :tak:

Ech dzisiaj wyprałam pokrowce z wózka(bo kupowałam używany TAKO)...
Tak się umordowałam z tym,ale teraz już mam z głowy,jeszcze tylko nosidełko wyprać.... :-p

reklama
Upiekłam babkę...a raczej teraz to murzynek bo córcia przestawiła piekarnik na 200stopni:wściekła/y::wściekła/y::ninja::realmad::unibrow::frown::growl:
Tak się wkurzyłam że się poryczałam bo nerwy mi puściły ile można tłumaczyć, zbierało się zbierało i w końcu nie wytrzymałam...

Teraz byłam w sklepie kupiłam sobie gorący kubek grochową z grzankami i uśmierza mi nerwy:)

Magdalenko fajnie że jesteś już z nami:) a nadrabiać aż wszystkiego nie musisz, bo do wielu tematów często wracamy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry