reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Almena he he he mogę podać ale nic tam nie znajdziesz, bo strona jest w opracowaniu, od niedawna, mało zdjęć..bo nie mieliśmy cyfrówki wcześniej to raz, ale to się "zapełni" czymś ciekawym do końca roku
-na razie są tylko pokazane mniej więcej co wykonuje..
a co do projektów jak Jarek buduje altankę to według czyjegoś pomysłu-ktoś sobie sam planuje jak chce, a jak ktoś nie ma pomysłu to jak widać na stronie internetowej współpracujemy z biurem projektów:) z fajną babką architektem:)

wyślę ci na priva adres strony jak ktoś chce to proszę:) to żadna tajemnica ale tak ogólnie nie chcę umieszczać adresu naszego domowego bo na forum oprócz nas wchodzą różne osoby a ja za dużo o sobie piszę:) jeszcze mnie ktoś zamorduje:):szok::laugh2::laugh2: jakiś maniak hihihi jak napiszę że jarek wyjechał...zrozumcie sory;-)

reklama
Czyli jak rozumiem budujecie też na terenie Polski nie tylko w najbliższej okolicy? Jak bedzie ta stronka www to ja poproszę i jakby jakaś oferta tam była pytam bo my zainteresowani budową domków letniskowych... tak przyszłościowo i dobrze wiedzieć i "mieć kontakty" hihi... :-D

Almena bardzo ładna-to jak by nie patrzeć jest ozdoba ogrodu i to bardzo praktyczna bo czy grill czy ognisko to jest rewelacja:tak: Jarek też takie robi, ale głównie ludzie życzą sobie takie z dachem "kopertowym" ale ta co pokazałaś jest tez ładna tradycyjna:)
Teraz jest sezon na to ale niestety tanie to to nie jest, drewno poszło w górę i mozna altankę na dzień dzisiejszy nazwać luksusem, oglądałam katalog obi ceny w miare altan ale jakość...hm zrobione z byle jakiego drewna bo to masowo robią a nie indywidualnie.

Grubelku tak budujemy na terenie całej polski:) jak będzie trzeba to i za granice pojedzie mąż:)

Witam kochane dziewczynki:-)
Juz piątek i już po pracy,:-D :-D :-D :-D
zwolniłam się trzy godzinki wcześniej....kręgosłup mnie bolał:zawstydzona/y:
pochłaniam teraz ogromną zapiekankę domowej roboty...apetycik dopisuje
nio i wreszcie weekend, jutro fryzjer;-) ;-) :-D :-)

hej dziewczyny moj maż jest monterem konstrukcji stalowych i lekkich obudów:) a co do maluszkowych zakupów to czy macie juz wszystko kupione ....? ja szczerze jeszcze nie mam tylko mase ciuszków ...a gdzie tu reszta wybieram sie na takie calosciowe zakupy w maju :)

dawno mnie nie było...po pracy nie dam rady nawet gazety poczytac,dzień taki któtki a jeszcze obiady i dziecko....
gajnie było na zwolnieniu...ale dzieki pracy nie myślę o problemach,moje maleństwo jakieś mało ruchliwe od dwóch dni
robiłam pomiar glukoozy,nawet nie takie straszne, woda z cukrem....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry