• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Jazztina leż i nie stresuj się... :tak: :happy: dobrze że jutro wizyta...

Zazdroszczę Wam ja niestety nie mam żadnej mamusi lipcowej w pobliżu... wszystkie daleko w Polsce... :-)

Pewnie juz śpicie ja też zaraz lulu bo jutro musze rano wstać na badanka i glukoze... żebym tylko cytrynki nie zapomniała... :eek:

To miłej nocki... i nie produkujcie jutro za dużo... bo będe miała czytania... :-)

reklama
Jaka tam wariatka, Grubelku? ja z miasta w ogóle bym się nie wyprowadziła. Ale kilka tygodni do dwóch miesięcy gdzieś bliżej natury też dobrze mi robi :) kiedyś marzyło mi się zamieszkanie gdzieś w górskiej głuszy we własnym domku, ale chyba z wiekiem trochę mi przeszło.

Wiecie co normalnie myślałam że nie przerobię Waszej dzisiejszej produkcji :wściekła/y:;-) A teraz leże i odpoczywam bo z mańkiem wciągnęliśmy pizze (nie całą !!! Bo cała ma 50 cm średnicy) i nie mam siły się ruszyć ;-);-);-);-) A tak ogólnie to dzień miałam nerwowy ale nie będę o tym pisała bo to strasznie długa historia !!!!!! Ale maniek mnie uspokoił i mam nadzieje że dzisiaj nie będzie się dzidzia denerwować :-)

Natalia gratuluje Małgosi :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Aśka współczuje i mocno przytulam :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

umówiłam sie właśnie teraz na jutro do lekarza, wolę żeby jednak mnie obejrzał i juz coś zadziałał, będę spokojniejsza i będę wiedziała co mam robić

Jazztina napisz koniecznie jak wrócisz co powiedział lekarz-czekamy.

Grubelku
tak jak pisze Ankami o tym polu namiotowym-ale byś się zdziwiła co jak by cała ferajna, rodzinki baby- boomowe się zjechały(wyobraziłam to sobie) A co do tęsknoty za miastem-znam ten ból, chociaż przyznam że przy takiej pogodzie jak dziś(słoneczko i już jest w miarę ciepło!:szok:) żal by mi było siedzieć w murach w mieście...

reklama
Witam Witam W Piękny Dzionek:-) :-)

wstałam zła!!!!z bólem głowy i ogólnie mętnym samopoczuciem......:no: :no:
wziełam apap, bo nie wyrabiałam,wieczorem mam problemy z zaśnięciem, turlam się i turlam.......normalnie chce mi się wziąśc coś na sen!!!!!!znacie jakieś bezpieczne srodki ziołowe nasenne, uspokajające????:baffled: :eek: :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry