• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam :-)
Jak ja musiałam dzisiaj wcześnie wstać!!! (czyt. 9.00) - czekam na przesyłkę od timur00 a paczki rozwożą mniej więcej do 11.00 :happy: ehhh odzwyczaiłam się od wczesnego wstawania. Muszę sobie zrobić śniadanie... może sałatka, szczypiorek, serek almette i pomidorki? Nie wiem jeszcze :-)

zebrra - czy na ten ból wzięłaś no-spe? Może pomoże? Czy jutrzejsza wizyta u gin to będzie u tego lekarza co na USG stwierdził, ze będzie dziewczynka? Jutro też będziesz miała robione USG?
A taka inhalacja z czosnkiem w roli głównej to dobry pomysł, moja koleżanka rozdrabniała sobie czosnek i na palcach trzymała przed nosem niemal go dotykając :szok: a potem strasznie kichała... ale twierdzi, ze katar przechodzi juz następnego dnia :confused:

zebrra-super ten twoj wozeczek, bardzo podobny do tego mojego x-landera, i fotelik tez musze dokupic a ogromna roznica w cenie,az pojade i go poszukam "na zywo".Znasz te firme????naprawde mi sie spodobal,a jaki kolor zamowilas?:-)

Faktycznie cisza na morzu.
Ale pogoda dzisiaj taka, że sama chętnie ulotniłabym się z domu :-) Tylko nie chce mi się iść umyć... :-p
Wczoraj zrobiłam w końcu pierwsze zakupy dla Buły na allegro!

Alkmena no-spy nie brałam, bo to nie taki ból skurczowy tylko po prostu mocny ból, ale może masz rację wezmę jedną zobaczymy... USG jutro będę miała, ale takie króciutkie 2-3 minuty i niestety u tego lekarza od dziewczynki...ale dobre i to... potem w środę mam wizytę u mojej pani prof (ale niestety bez USG, bo to na Karowej i na USG są oddzielne wizyty).

Ewa widziałam go na żywo i już na 100% nie zmienię decyzji wózkowej :) Co do koloru to nadal się zastanawiam :) A zamawiać będę dopiero pod koniec czerwca lub w lipcu w zależności jak poukłada się z porodem... :)

Anka to pochwal się zakupami! I nie martw się mi też nie chce się iść do łazienki... :))

Witam się dzisiaj :-):-):-)

Słuchajcie ja się obudziłam bo u sąsiada dzwonił budzik przez 1,5 godz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie myślałam że oszaleje ;-);-);-) A dzisiaj znowu mam do załatwienia parę spraw ale nie chce mi się narazie wstawać z łóżka :-D:-D:-D:-D

Znowu wczoraj pokłóciłam się z Olafem... zaczynam się zastanawiać, czy w ogóle coś dobrego moze jeszcze z nas być...
On w ogóle nie ma potrzeby spędzania z nami czasu... Wczoraj kiedy zapytałam kiedy znajdzie czas dla rodziny nie potrafił mi odpowiedzieć... nie wiem już jak go zachęcić, co robić, żeby jemu chciało się z nami być...

reklama
Zebrra, ale skąd wiesz, że Olafowi się nie chce? Ja go chyba trochę rozumiem, bo czasami sama popadam w takie stany zobojętnienia, ale to wcale nie oznacza jednocześnie, że mi na czymś nie zależy.
A nie wiem, czy z drugiej strony takie wymuszanie na nim jakichkolwiek deklaracji przyniesie pożądany przez Ciebie efekt... Przecież same tu wiele razy pisałyśmy o tym, jak nie lubimy gdy się nas do czegoś zmusza. U każdego może włączyć się w tym momencie przekora.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry