• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
zebra - ja na każdy minimalny ból brzucha biorę no-spe i potem mam spokój :-) ciekawe co powie ta Twoja gin jak zobaczy ptaszka :-) Może uparcie będzie twierdzić, ze to dziewczynka?:happy:
A co do Olafa... ciężko mi cokolwiek powiedzieć... nie umiem doradzać... ale może długa rozmowa w cztery oczy pomoże... zawołaj go do kuchni, usiądzcie przy stole i porozmawiajcie - a raczej Ty wyrzuć z siebie to co złe, wszystkie żale, pretensje i może do chłopa dotrze? :confused: A jak nie będzie chciał to napisz do niego list i wyślij pocztą :happy:

negri - odpadł nam serial rano więc ja idę spać ponownie ok. 6.45... ale to i tak nic nie daje bo bym spała do południa... dziś najchętniej bym poleżała w łóżeczku ale taka piękna pogoda, ze mnie ciągnie na dwór :happy: a po południu trzeba zrobić obiad i wyszykować się na USG 4D :-)

Anka może masz rację, ale z drugiej strony po co mi mąż, który nie ma ochoty spędzać ze mną czasu??? A skąd wiem, że nie ma ochoty? Bo na każdą wolną chwilę wyszukuje sobie zajęcia tak, żeby nie być z nami... A jak już nie może nioc wymyślić, to jedzie do moich rodziców i tam robi ogród...

Witam!
ja przez dwa dnia miałam bol przypominajacy ból miesiaczkowy tak jak by zaraz miala nadejsc@ :baffled: martwiłam sie ale nic po za tym sie nie działo więc nie panikowałam choc moj juz chcial jechac do szpitala...dzis od rana spokoj mały kopie jakos bardziej wiec to może on robił rewolucje w moim brzuchu??? :dry:
do :nerd: lekarza ide za tydzięn wiec wtedy dowiem sie co i jak?

tak jak pisalam wczesniej zaczynamy remont od lazienki powiedzcie mi czy w hipermarketach oplaca sie kupowac jakies rzeczy ( kabina prysznicowa, wc, umywalka)
moze sie znacie na tym gdzie najlepiej co i jak????

No właśnie Alkmena ja też nie mam co robić rano jak Maciek wychodzi i idę spać dalej a później budze się ok 11 ;-);-);-) No i koniecznie wrzuć jakieś fotki jak wrócisz z USG !!!!! A mnie dalej nie chce się wstać z łóżka :-D:-D:-D Pozdrawiam i życzę miłego dnia :-):-):-)

cześć dziewczyny!

ja jakoś przybita ostatnio jestem, zaczęło się od tych napadów Harysia i trwa cały czas... dlatego nie chce mi się pisać, ale czytam Was uważnie non stop.
zebrra - mnie też podbrzusze boli, ale na szczęście mam dziś wizytę, zobaczymy jak moja szyjka, jak bym chciała móc dostać choć 2 godz. łażenia dziennie. Dziś też mama odbiera moje wyniki.

A ze smutnych wieści /dlatego znowu nie spalam/ Haryś wczoraj zesikał mi się kolo łóżka :szok:, mariusz szybko wziął go na dwór, i tam pieso zaczął sikać z krwią:no:, a potem to już leciała mu sama krew :sick:
była już konsultacja z wetami i teraz czekamy czy będzie gorzej czy lepiej

A jak już nie może nioc wymyślić, to jedzie do moich rodziców i tam robi ogród...

to jedźcie razem z nim robić ogród :) wiem, że pisałaś, że Ciebie to nie bawi, ale może spróbujcie też w drugą stronę - dopasować się do Olafa zamiast on miałby się dostosowywać do Twoich i Wiki przyzwyczajeń.
Też ciężko mi być doradcą w takich sytuacjach, bo ja mam w domu domatora (aż mnie to męczy czasami), ale wypracowaliśmy pewne kompromisy i Mariusz od czasu do czasu daje się wyciągnąć na koncert muzyki, której za bardzo nie lubi, a ja przyzwyczaiłam się do cyklu dnia uzależnionego od jego treningów.

Patina, kiedy my wykańczaliśmy mieszkanie, to część rzeczy kupowaliśmy w dużych marketach budowlanych a część opłacało się w zwykłych osiedlowych sklepikach z wyposażeniem łazienek. W takim właśnie małym sklepie trafiliśmy ładną a niedrogą wannę. Z kolei muszlę klozetową wyczailiśmy na promocji w OBI. Musicie więc chyba pochodzić i posprawdzać, co Wam najbardziej pasuje.

reklama
Pastela tak mi przykro z powodu Twojego psiaka... mam nadzieję, że wszystko się ułoży... Przytulam Cię mocno!

Anka wszystko fajnie, tylko na mnie alergicznie działa tamten dom, zwłaszcza, że Olaf woli być tam niż tu... więc ja po prostu nie znosze tam jeździć.. już sama nie wiem...
Wiem, że jemu sprawiłoby przyjemność gdybym zainteresowała się klimatami ogródkowymi, ale dla mnie to taka nuda...nie wiem sama....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry