• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

była właśnie u mnie koleżanka z synkiem-a mi żal odwłok ścisnął bo ona już tak ładnie schudła, ładnie umalowana, seksi bluzeczka-płaski brzusio, nowa fryzurka-a ja taki wiejski, gruby, pyzaty burak taki babo chłop do wideł i łopaty..:angry::angry::sad::sad::oo: chociaż raz w życiu potrafiłam powiedzieć sobie prawdę-jak wyglądam..
Kobieta w ciąży jest seksowna, tfe nie ja, tylko zgrabne mamuśki gdzie tylko brzuszek zaokrąglony ładnie wystaje, gdzie sadło nie ma bytu i rozstępów brak-taka kobitka jest śliczna, bo grubemu, ociężałemu choćby ze złota suknie uszyć i tak będzie wyglądała tfe a zgrabnemu worek zarzucisz to powiedzą że nowa super moda-ech to sobie ponarzekałam ulżyło mi:tak::-p:zawstydzona/y:

reklama
Marika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przecież Ty Chuda Jak Palec Jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ankami nie chcij bo zawali całe forum hehehe teraz to jestem naprawdę słoń-wcześniej więcej dramatyzowałam ale teraz piszę jak jest..umieszczę zdjęcie ale co powiecie "no..marika faktycznie jesteś słoń i po co mi to:("
Chodzi mi o całokształt moja koleżanka taka drobniutka,ładnie ubrana czułam się przy niej wielka baba no ona 50 kilo ja 71 co tu porównywać...

Ankami, w moim śnie spotkałyśmy się pod gołym niebem. Za nami były jakieś łąki (?), wertepy, krzaczory, a przed nami budowano nowe bloczki. Nie mam pojęcia, skąd wiedziałam, że to Praga. :-D:-D:-D A co do zoo... Zwierzaków tam nie było. No, poza jednym - Pasiastą... :-):-)
Mariczka, ale masz humorek! ;-) Zrób coś, żeby się lepiej poczuć w swojej skórze: jedź do fryzjera, zrób sobie pachnącą kąpiel i maseczkę - zadbaj o siebie.

Patina o tym mówię ja przytyłam 7-8 kilo ale to przy moim wzroście wygląda nie ciekawie fakt nie jestem aż nie wiadomo jak wylewająca się ropucha 150 kilowa ale no jestem już przy kości-nie twierdzę że chude jest piękne-ale grube też nie jest, kobieta powinna być proporcjonalna a ja mam nie tyle co brzuch bo ciąża i to jest zrozumiałe ale boki, ramiona na których zaczyna się robić cellulitis:szok::szok: rety nie piszę też tego aby słyszeć komplementy z waszej strony tylko jak jest jak się czuje i tyle-wywalam to z siebie bo co Jarkowi mam truć? kobieta lepiej kobietę zrozumie, tylko kobiety są nieszczere hehe jedna drugą podnosi na duchu mimo że czasem prawda wygląda inaczej...

reklama
Mila, po praskiej stronie rzadko bywam, ale tam już chyba wszystkie możliwe łąki zabudowali ;) Może to moje okolice Ci się przyśniły :) U mnie byłoby gdzie piknikować i faktycznie miałybyśmy widoki na nowopowstające osiedla :tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry