marika
Fanka BB :)
była właśnie u mnie koleżanka z synkiem-a mi żal odwłok ścisnął bo ona już tak ładnie schudła, ładnie umalowana, seksi bluzeczka-płaski brzusio, nowa fryzurka-a ja taki wiejski, gruby, pyzaty burak taki babo chłop do wideł i łopaty..

chociaż raz w życiu potrafiłam powiedzieć sobie prawdę-jak wyglądam..
Kobieta w ciąży jest seksowna, tfe nie ja, tylko zgrabne mamuśki gdzie tylko brzuszek zaokrąglony ładnie wystaje, gdzie sadło nie ma bytu i rozstępów brak-taka kobitka jest śliczna, bo grubemu, ociężałemu choćby ze złota suknie uszyć i tak będzie wyglądała tfe a zgrabnemu worek zarzucisz to powiedzą że nowa super moda-ech to sobie ponarzekałam ulżyło mi

chociaż raz w życiu potrafiłam powiedzieć sobie prawdę-jak wyglądam..Kobieta w ciąży jest seksowna, tfe nie ja, tylko zgrabne mamuśki gdzie tylko brzuszek zaokrąglony ładnie wystaje, gdzie sadło nie ma bytu i rozstępów brak-taka kobitka jest śliczna, bo grubemu, ociężałemu choćby ze złota suknie uszyć i tak będzie wyglądała tfe a zgrabnemu worek zarzucisz to powiedzą że nowa super moda-ech to sobie ponarzekałam ulżyło mi

Może to miała być wspólna wycieczka do zoo ;-)
ale z drugiej strony wcale duzo nie przytylam a czuje sie chocbym wazyla 100kg moj mi mowi ale fajnie wygladasz a ja ze jak mozna fajnie wygladac bedac taka grubaska