• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ojjj tak Patina czeka Was na pewno dużo łażenia... wiem, bo widzę, jak moi rodzice, którzy wybudowali dom i kończą go wykańczać musieli się nałazić, żeby znaleźć wszystko takie jakie chcieli...

reklama
Zebrra, to dlaczego Cię dziwi, że Olafa może nudzić siedzenie we własnym domu? A próbowaliście wymyślić jakieś zajęcie poza wszelkimi domami, przy którym moglibyście we trójkę spędzać czas? Jakiś taki niemalże rytuał rodzinny :)
Nie wiem jak tam z infrastrukturą w bobowym lesie, ale z Mariolkiem planujemy jak najwcześniej z Bułą zacząć chodzić na basen. A jak już będzie w wieku Twojej Wiki to i wspólne wycieczki rowerowe będą grane (o ile dziecku będzie się chciało) i kręgle może jakieś.
No nie wierzę, żeby nie było rzeczy, które lubicie robić razem...

Patina - jak w grudniu wylądowałam na pogotowiu w szpitalu to lekarz kazał się zgłosić natychmiast jeśli pojawią się bóle przypominające bóle miesiączkowe - więc może faktycznie powinnaś jechać do lekarza? A w ciągu tych 2 dni co tak bolało łykałaś no-spę?:confused:
Co do remontu to uważam, ze najtańsze zakupy zrobisz w Castoramie (najbliższa w Chorzowie, Katowicach a potem Sosnowiec) - a co do zakupów w hipermarkecie to ja bym się nie zdecydowała... czasem mam wrażenie, ze tam u nich taka Masówka, wszystko zniszczone, poobijane i wątpliwej jakości... a w takiej Castoramie masz produkty znanych producentów (Koło, Cersanit) i możesz zwrócić jesli coś Ci się nie spodoba albo będzie nie tak :happy:

negri - mam nadzieję, ze to spanie do południa w naszym przypadku jest tymczasowe :-)

Pastela - biedny ten Twój piesio... a czy lekarze coś podejrzewają? Krew zamiast moczu? Może kamienie w układzie moczowym? Ehhh... biedaczek. Jeśli chodzi o zwierzęta to mają przechlapane gdy coś im dolega... człowiek powie co go boli a taki zwierzak może tylko popiszczeć... ehhh... współczuję Ci bardzo :baffled:

Alkmena no mam nadzieje bo inaczej to źle będzie z nami jak maleństwa przyjdą na świat a nam się będzie spać chciało :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewa fotelik ładniusi :-):-):-):-)

dzięki dziewczyny ;-),
Haryś leży koło mnie bezczelnie na podusi i też się przytula ;-),
Alkmena - haryś to mały twardziel, on nawet po kastracji nie pisnął, nie wiadomo co mu jest :confused:, jest za młody na kamienie itp. ja myślę, że to może po wysiłku od tych ataków, albo od masy leków które dostał, oby ... ja mam dosyć takich niespodzianek:sick:.

zebrra- ja też się nie zmuszam do grzebania w ogródku, ale chętnie leżę na leżaku, czy siedzę na huśtawce i po prostu jestem i widzę. A mój mariusz najb. lubi jak może przy mnie robić motor, jest cały happy, a ja udaję zainteresowanie tym co robi hehe ale te moje poświęcenie zdarza się to rzadko, bez przesady :cool2:

Anka generalnie jest dużo rzeczy, które sprawiają nam frajdę, ale w moim obecnym stanie niewiele z nich wchodzi w grę... poza tym zaczynam być sfrustrowana tym siedzeniem w domu i dlatego o wszystko mam petensje i koło się zamyka, bo kiedy ja mam pretensje, to jemu nie chce się ze mną siedzieć...
Na dobrą sprawę, gdyby teraz się wyprowadził, to nie bardzo bym to odczuła, bo i tak ciągle go nie ma...
Planuje sobie całe tygodnie... wczoraj przedstawił mi plan na wszystkie popołudnia w przyszłym tygodniu... i oczywiście ani jednego z nami...
Jak pytam go dlaczego tak jest, to mówi, że przecież wtedy zarabia i nie robi tego dla siebie, a ja na to, że mam gdzieś tą kasę, wolę spędzić z nim trochę czasu... no i kłótnia gotowa...
ehhhhhhhhhhhhhhhhhh szkoda słów...

no dzieki za rady tez chyba raczej wybierzemy castorame juz mamy upatrzone..choc np. kafelki w nas w sklepie osiedlowym bo sa duzo tansze niz w marketach...
a co to tych bolow to jak mialam jakies miesiac temu bole to wtedy pan :nerd: powiedzial ze to macica sie rozciaga i ze dokpoki nie ma krwiawienia nie ma sie czym martwic ..i ze za nie dlugo zaczna sie bole przepowiadajace wiec tak to juz jest....nospy nie bralam bo nigdy lekarz mi o niej nie mowil ...a sama wole nie brac ( choc wiem ze wolna) ale widocznie nie bylam przypadkiem aby ja zazywac....
jak narazie dzis nie mam zadnych boli wiec niewim jak sie cos zacznie dziac to moze pojade do szpitala najwyzje zbadaja i stwierdza ze nic nie jest to odesla do domu....

jeszcze w łózku z laptopem na kolanach, objezdzona za 3 dni
o zgrozo!!!!

moj stary jutro o 5 rano do lodzi jezdzie i wraca po 22,raj!!!!!!!a weekend u mamy na podworku z Krzysiaczkiem,czy tylko ja sie cieszę z wolności?????

reklama
Cześć, Dziewczynki. Śniło mi się dziś, że się wszystkie spotkałyśmy :-). Ale nie w Grubelkowym Sarenkowie, tylko... w Wawce, a konkretnie - na Pradze (gdzie, notabene, nigdy nie byłam, więc nie mam pojęcia, skąd mi się wzięła we śnie :-D). Fajny sen :-).
Zebrra, kuruj się. Ten sposób mamy Asi jest bardzo dobry i Tobie też powinien przynieść ulgę, jeśli to zatoki. W sprawie Olafa: nie dziw się, że może źle reagować, kiedy tonem pretensji i urazy mówisz mu, co ma robić, a czego nie. Zamiast wpadać w ten ton, spróbuj może raczej powiedzieć mu ciepło, że Ci go brakuje. No i moim zdaniem każdy dobry związek łączy się z... gotowością do kompromisów. Czasami trzeba zgodzić się na coś, co lubi on, a Ty tego nie trawisz - i odwrotnie. I popieram Ankami: na pewno są takie sposoby spędzania czasu, które lubicie oboje. Wiesz, nad związkiem trzeba stale pracować; fantastyczne relacje w nim nie są dane raz na zawsze. Trzeba o nie dbać :-):-).
Mam jeszcze dwa pytanka odnośnie Twojego wózka, bo od dawna traktujemy ten model jako alternatywę dla X-landera, ale jeszcze go nie widzieliśmy "na żywca": jakie foteliki samochodowe można zamontować do jego stelażu?, czy spacerówkę można w nim montować zarówno przodem, jak i tyłem?
Pastela, biedny ten Twój piesio :-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry