reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Mila dzięki Kochana... co do kompromisów, to obojgu nam trudno (ja baran, on byk), ale postaram się... :)

Co do twoich pytań odnośnie wózka, to niestety nie można na nim zainstalować fotelika i nie można zamontować spacerówki tyłem do kierunku jazdy (i to według mnie jego największa wada...)

Mówisz spotkanie na Pradze :)) Anka ma rację to pewnie w zoo na oiglądaniu zeberrek się spotkałyśmy :)))

Marika
zdecydowanie zgadzam się z Anką po prostu pieprzysz bzdury!!!

jak sie tak czujesz to zadne pocieszenia i gadanie tego nie zmieni:no:

ja tez czuje sie żle grubo i wogóle :eek: juz mi nic nie pomaga zadne zabiegi kosmetyczne ani kąpiele..chyba musze to przeczekac bo jakie jest inne wyjscie...a tez mnie doluja chudzitkie osoby w okolo...szczegolnie jak jade do pracy tam same laski chudziutkie fajnie ubrane w obcisle jeansy a ja zakladam te swoje pantalony...albo dres

Zebrra, byczo-baranie kompromisy są możliwe, tylko u nas ta konfiguracja jest odwrotna do Waszej ;)

Patina, Marika - przestańcie, to jeszcze tylko 3 miechy a jak się postaracie to też będziecie potem wyglądać jak te podziwiane koleżanki.
Oj laski, laski i po co było się tak opychać tymi słodyczami?! Ja tam na rękach żadnego cellulitu nie mam, choć wagę mam całkiem słuszną :) Ale znając swój organizm wiedziałam, że nie mogę sobie pofolgować w imię jakichś wyimaginowanych zachcianek ;-)

wyjscie...a tez mnie doluja chudzitkie osoby w okolo.. laski chudziutkie fajnie ubrane w obcisle jeansy a ja zakladam te swoje pantalony...albo dres

hehehe dobre ja tak samo dres albo te wielkie mega spodnie ciążowe aż po cyce:):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::dry:

A cellulitis na ramionach mi się zaczyna robić jak ścisnę łapę-wstyd stare grube baby tak mają....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry