reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Mila, myślałam, że może wyjątkowo złodziejski szpital trafiłaś. Ale nie. Całkiem jak wszystkie w Warszawie. U nas też nikt Ci nie zagwarantuje, że załapiesz się na poród rodzinny :(

ooooo proszę pojawiła się i się mądrzy!!!! Nicoya bo Cię uduszę nast razem!!! w dupę mi weszła ta pizza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:hehehehe

a słoń hmmm
Czy wiesz, że...
Na terenach Polski również występowały niegdyś słoniowate: w pliocenie mastodont, w plejstocenie mamut, a słoń leśny w czwororzędzie. Szczątki tego ostatniego znaleziono podczas prac budowlanych w Warszawie w 1962 roku
(widocznie jeden się ostał marika hehehe)
images

marika pier....isz jak potrzaskana naprawdę... chyba ze słoniowatości od wczoraj przez noc nabrałaś buhahaha - bo jak się widziałyśmy to jakoś daleko ci do słonia... ty - a może ty nie wiesz jak wygląda słoń????? hehehhe

no to może zaprośmy jednak Marikę do tego naszego praskiego ZOO. Niech sobie dziewczyna poogląda duże zwierzątka ;)

to jedyny okres w życiu kiedy dużo można zjeść!!!!!nie masz wyrzutów sumienia i wiesz że napewno schudniesz!!!!!więc nie dołujmy się tylko na lody!!!!!!!

potem tylko dieta, królik indyk i marchewka...na zawołanie cucus i bedziemy laski!!!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D

wlaśnie tak zrobie, namaluję lekko oczka:-p :-p :-p pojade po Krzysia do przedszkola i na lody!!!!!!największe!!!!:baffled: :baffled: :-) :laugh2:

A kwestię szpitala musimy teraz solidnie przemyśleć. Dziś idę do gina. On był kiedyś ordynatorem tego szpitala - porozmawiam z nim. I jeszcze pogadam dziś w szkole rodzenia z prowadzącą - położną w tym szpitalu. Może coś doradzą.
Generalnie jestem wygłupiona - nie byłam przygotowana na takie newsy :-(.

ej jesteście niezłe:) hehehehe
to humor mam jak nowo narodzona:) troszkę żeście mnie zwyzywały i jest git:):szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dobra kochane spadam powiesić..pranie:-p i wyniosę kołderkę niech się powietrzy:)

reklama
Do góry