jazztina
Fanka BB :)
a co to jest podgardle?dziewczyny która zapisuje się na jajecznicę z podgardlem i cebulka bo będę mężusiowi robiła ??????????????? ;-);-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a co to jest podgardle?dziewczyny która zapisuje się na jajecznicę z podgardlem i cebulka bo będę mężusiowi robiła ??????????????? ;-);-)
To nasi faceci mogą się wirtualnie znać :-).no no mój to tylko na forach samochodowych..... ;-)
Mila jak Ty tak koteczki to proponuje musical "Koty" w Romie.... naprawde warto....;-)
![]()

.a co to jest podgardle?![]()
![]()
He, he, a mój mnie jeszcze podkręca, bo lubi je jeszcze bardziej ode mniehmm, chyba dość podobnie reagujemy na sierściuchyMariusz zawsze każe mi się uspokoić
![]()

ojj...to ja poproszę, chociaż rano już jadłam jajecznicę, a ja potem zapraszam na arbuza...tylko musicie sie pośpieszyćwędzone mięso świnki z odrobinką tłuszczyku, chociaż nie zawsze z odrobinką :-)
ja już paść trupem nie mogę skoro straszę i to po północyNicoya, Jazztina - proszę bez tych bezprzedmiotowych licytacji, bo jak Wam wyślę zdjęcie moich dzisiejszych ust, to padniecie trupem na miejscu ;-):-)
..

, wada nie pogorszyła się ani 0,1 dioptrii, dno oka super i mam przyjść jeszcze 1 mieś przed porodem na dno oka i bad. ogólne - powiedział że jakby było jakieś zatrucie ciążowe czy coś to to badanie wykaże, a zresztą musi mi wpisać w kartę ciąży że mogę rodzić naturalnie - wada -6 i w górę = cesarka, a ja mam ponad -4, więc luz.
więc teraz grzecznie odpoczywam