reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Grubelku, ja Was nie kładę spać, tylko zazwyczaj jak zaglądam tu po godz. 20. to żywej duszy... no czasami natknę się na Jazztinę. A dziś - ruch jak w centrum miasta :)

Nicoya, Jazztina - proszę bez tych bezprzedmiotowych licytacji, bo jak Wam wyślę zdjęcie moich dzisiejszych ust, to padniecie trupem na miejscu ;-):-):-D

Negri, a na rano można zamówić u Ciebie jajecznicę? bo o tej porze to ja już nie jem...

Dziewczynki idę już robić Mańkowi tą kolacje i chyba się położę bo zaczyna mnie boleć troszkę kręgosłup :-):-):-) Do jutra babeczki i nie piszcie za dużo :tak::tak::tak:

reklama
oj dzieje się tu dzieje :szok:
dziś jakiś trefny dzień:-( , ale teraz widzę, że zrobiło się weselej
przytulam wszystkie smutne mamusie gorąco - trzymajcie się jutro będzie lepiej ;-)
ja wróciłam z ZG, dobrze że się wybrałam, oczka mam zdrowe:tak:, wada nie pogorszyła się ani 0,1 dioptrii, dno oka super i mam przyjść jeszcze 1 mieś przed porodem na dno oka i bad. ogólne - powiedział że jakby było jakieś zatrucie ciążowe czy coś to to badanie wykaże, a zresztą musi mi wpisać w kartę ciąży że mogę rodzić naturalnie - wada -6 i w górę = cesarka, a ja mam ponad -4, więc luz.
Potem byłyśmy w Brico i Auchan - jak miło połazić po sklepach hmmm, zakupki do domku zrobione, lodówa pęka, arbuzy pycha :-p
ale samopoczucie do bani, w sklepie nie dawałam rady, normalnie porażka, wszystko mnie bolało i źle się czułam :baffled: więc teraz grzecznie odpoczywam:zawstydzona/y:
dobranoc dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry