reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Widze i właśnie chciałam cos napisać....:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :angry: :angry: :angry: :angry: :frown: :frown: :frown: :growl: :growl: :growl: No a koteczki spią... oba mam na oku więc się Nicoya trzymaj z daleka .....:oo2: :ninja: :unibrow: :chief: :chief: :evil: no chyba że na jogurt z nietoperza wpadniesz.... :-p i dla Duzego też sie znajdzie....

A Wy drogie koleżanki czujne jesteście.... :-)

reklama
dawno tak się nie uśmiałam hahahaha....
poczułam się jak Alf hahahhaah
a wszyscy się pytali co z moim Cyrylkiem zrobiłam... (zjadłam) hahahaha
mila fakt - szkoda że na forum fonii nie ma :-D:-D:-D
grubelku nietoperze mi się przejadły hahahahha

Kochaniutkie muszę Wam coś powiedzieć !!!!!!!! Mój mężuś właśnie zakłada sobie konto w BB :tak::tak::tak::tak::tak::tak: i powiedział że on będzie odwiedzał dział dla ojców :-D:-D:-D:-D:-D:-D no i powiedział że zaraz ustawia sobie suwaczek

Negri, mój z reguły wie, co jest na Maluszkowych zakupach, wcześniej ode mnie - przeanalizował po kolei wszystkie Wasze wózki, foteliki samochodowe etc. :-D:-D A jak zobaczy jakiś fajny link ciuszkowy lub pościelowy, to zaraz do mnie dzwoni, czy już go oglądałam :-D.

Jazztina potwór biało-czarny??? Czyżby chodziło o mnie???
Tak Zeberrko właśnie chodziło o Ciebie , ale jak wyjaśniałm wcześniej ma to jak najbardziej zabarwienie pieszczotliwe:-)
Nicoya, bo widzisz każdy sądzi według siebie, Ty byś w życiu się tak nie zachowała, więc i innych nie podejrzewałaś o taką podłość, ale człowiek uczy się całe życie, niestety...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry