Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co do bólów brzucha nie mam, więzadła też odpuściły..tylko jestem ciekawa kiedy zaczną się te skurcze braxtona hicksa (czy jakoś tak to się pisze..)

moja córka kończy 3 lata i za jednym zamachem imieniny Jarka-fajowy prezent dostał co
urodziłam mu Olę

Właśnie dzwoniła do mnie moja siostra i ... zakomunikowała że ona chce zabrać moim rodzicom auto !!!!!!!!!!!!! Może zacznę od początku - pamiętacie jak mówiłam że miała wypadek i skasowała auto ??? Może z jakieś 2 m-ce wcześniej rodzice kupili jej auto (tzn. miała oddać za nie pieniądze mamie ale jak zwykle jeszcze nie oddała) i teraz jeździmy nim my i moi rodzice. Głównie ja z mężem do szkoły rodzenia no i jeżdżę z mamą gdzie tylko chce !!! A teraz ona chce zabrać jedyne auto jakie mamy do dyspozycji a jak ja będę dojeżdżała na szkołę ?? Tym bardziej że odbieram Maćka z pracy (zwalnia się 30 min żebyśmy zdążyli) a teraz będzie jedna wielka du***** 

Wierzcie mi że płakać mi się chce :-

Wicie co chyba muszę się wypłakać :-Negri, a nie mówiłam, że to pierwszeństwo dla kobiet w ciąży to zwykła bujda ;-)
Szkoda, bo samochodu naprawdę nie macie jak podzielić![]()