Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co do bólów brzucha nie mam, więzadła też odpuściły..tylko jestem ciekawa kiedy zaczną się te skurcze braxtona hicksa (czy jakoś tak to się pisze..)

moja córka kończy 3 lata i za jednym zamachem imieniny Jarka-fajowy prezent dostał co
urodziłam mu Olę

Właśnie dzwoniła do mnie moja siostra i ... zakomunikowała że ona chce zabrać moim rodzicom auto !!!!!!!!!!!!! Może zacznę od początku - pamiętacie jak mówiłam że miała wypadek i skasowała auto ??? Może z jakieś 2 m-ce wcześniej rodzice kupili jej auto (tzn. miała oddać za nie pieniądze mamie ale jak zwykle jeszcze nie oddała) i teraz jeździmy nim my i moi rodzice. Głównie ja z mężem do szkoły rodzenia no i jeżdżę z mamą gdzie tylko chce !!! A teraz ona chce zabrać jedyne auto jakie mamy do dyspozycji a jak ja będę dojeżdżała na szkołę ?? Tym bardziej że odbieram Maćka z pracy (zwalnia się 30 min żebyśmy zdążyli) a teraz będzie jedna wielka du***** 

Wierzcie mi że płakać mi się chce :-

Wicie co chyba muszę się wypłakać :-Negri, a nie mówiłam, że to pierwszeństwo dla kobiet w ciąży to zwykła bujda ;-)
Szkoda, bo samochodu naprawdę nie macie jak podzielić![]()