reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Mila o pojawiłaś się zjawo jedna:) widzę że masz już zięcia...ok to junior będzie teraz podrywał...nicoya strzeż Malwinki!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

A noga jak do jutra nie odpadnie to wszystko ok...a tak poważnie to boli ale znośnie-ona jak spadłam to mi się podwinęły palce jak baletnicy i cały mój ciężar się na tym oparł-ale co tam....zobaczymy jutro, a złamana raczej nie jest bo bym wyła pewnie z bólu.

Dobra kobietki idę się myć, oglądnąć M jak Miłość i nyny.

Hello Laseczki!!!
No i byłam u (ponoć)jednego z lepszych diabetologów,który to orzekł,że trzeba powtórzyc test ale obciazenia 75 g glukozy po jednej i dwóch godzinach.......czyli tak jak Ty miałas Zeberrko chyba?Napisz jeszcze raz te swoje wartości jak możesz...

i...narazie nie dał zadnej diety,kazał ograniczyć cukier,ale mówił,zeby nie popadać w paranoję...w szczególności,że maleństwo nie jest za duże,tylko wsamrazowe :dry: :eek: no i że na czczo cukier dobry,bo chyba 89,a dzisiaj po 2 godzinach od śniadania 74 :eek:
Ja już nic nie wiem...
Mała mnie nie chce kopać,poszła gdzieś na dół brzuszka,juz 2 dni tam siedzi :-( :-( :-(

A tu ciągle o ciastach,tortach...litości.... ;-)

Ale slodkie tematy dzis:-) Az sobie zaserwowalam lody !!:tak: A teraz uciekam do lozeczka...
Czy Wasze maluszki tez dostaly "powera" po wypiciu tej glukozy ?? Bo moje dzis szaleja niemilosiernie;-) ;-)

Anulka Witaj :) gratuluję bliźniaków i cieszę się, że nas znalazłaś :-)

Anna_79 - zdjęcia kociaków ekstra!!! Bardzo ciekawe ujęcia i jakość bardzo dobra - przypomnij jaki to aparat? Coś mi sie kojarzy Nikon? Ale nie pamiętam :-)

ewa - ja miałam usuwaną "8" w sierpniu, niestety dwa korzenie były proste a jeden zakręcony jak pazur... stomatolog męczyła się jak głupia a ząb ani rusz... w końcu po chyba 10 minutach jej się udało ale przez tą próbę wyrwania naruszyła mi sąsiadującą "7" i "6" i bolało mnie jeszcze przez 2 tygodnie... :baffled: na koniec dodała, ze jakby wiedziała, ze będzie tak cieżko to by się nie podjęła :eek:

marika - dzięki za troskę :-) rzadko Was odwiedzam... bo mało siedzę przy kompie... ostatnio mam jakiś... sama nie wiem co to jest... ale śpię do 13 :eek: fakt - chodzę spać po północy wstaję o 6 na godzinkę... ale to chyba mnie nie tłumaczy? :confused: wczoraj jak wstałam to musiałam doprowadzić się do ładu bo zachciało mi się lodów z automatu a te dostępne są tylko 10km ode mnie a mąż akurat jechał w tamtą stronę po tynk... a dziś wstałam po 13.15 i też "szykowanie się" na USG...

Patina26, Ewa, Aśka - próbowałyście stosować na zgagę Manti w tabletkach? Mi pomaga. Wg przesądów będziemy miały chłopców z bujnymi czuprynami po porodzie :-)

Byłam dziś na USG - waga 1493g, termin 07/07/07 :-D, przy okazji na korytarzu spotkałam dziewczynę i z tego co podsłuchałam ma termnin na 11 lipca... więc wspomniałam jej o babyboom i naszym podforum i mam nadzieję, że wkrótce dołączy do naszego grona :happy:

Jutro rano do ginekologa... mam dużo pytań i pewnie połowę zapomnę... jak zawsze... aaa i miałam pobieraną krew... z ważniejszych: morfologia podskoczyła trochę w górę (żelazo pomaga) leukocyty aż 17,4, białko ostrej fazy CRP - 6,3 (niby stan zapalny ale norma jest do 5), białka w moczu brak (na razie nie muszę sie martwić zatruciem ciążowym)... to na tyle :happy:

aaaa..... zaczynam czuć się jak lekomanka - rano łykam 7 tabletek, w południe 4 a wieczorem 5 :eek: ciekawe ile jeszcze moja wątroba wytrzyma :confused:

reklama
HEJ O PIĘKNYM PORANKU:tak: ;-) :tak: ;-)

dziewczynki jakie plany na dzis????:confused:
co na obiadek robicie?????:confused:
a co na sniadanko???bo ja juz głodna wstałam, ale mam kiełki i zaraz przyjdzie świerzy chlebek:-D
w domu znowu lipa...ehhh, już nic nas nie łączy, nawet dzieci:no:

a na zgage to ja wcinam reni i już czuje uzależnienie:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry