Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

!! A!! Jeśli nie masz na razie siły starać się o lepsze relacje w domu - olej to, masz prawo!!! Nie musisz się starać. Zajmij się sobą i małą, wymyślcie sobie ciekawe zajęcia w domciu dopóki nie wyzdrowieje i czas szybciej będzie płynął. A Olafa przerasta sytuacja skoro tak potrafi mówić i jak większość chyba facetów ucieka w pracę - wiesz, tam jest łatwiej, wszystko jest prostsze - mój tak robi. Do tego stopnia, że zamawia sobie jakieś śmieciowe żarcie do garażu, byle tylko nie musiał do domu wchodzić. Zjada jakąś pizzę albo kebaba i zadowolony. Pomijam że nawet mnie nie zapyta czy mam ochotę... A!! szkoda o takich pierdołach myśleć. Tak czy siak - trzymaj się cieplutko!! Na pewno dołek szybko minie!! jestem z Tobą!!A tak na poprawę humoru włączmy sobie "M jak miłość" - tam dopiero mają problemy hoho!![]()
![]()
![]()
Masz racje... Ale sie usmialam !!
Ale jestem mega szczęśliwa że on tak mnie kocha !!!!!!! Dziewczynki widzicie my zawsze mamy takie powiedzenia "Jak masz doła to pamiętaj - doły trzeba zakopywać" ;-);-);-) hihihihihi