Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam się dzisiaj
Zaintrygował mnie ten artykuł o imieniu Nel, czy to znaczy, że Wiśniewski rejestrował swoją córkę za granicą, czy dał urzędnikowi w łapę???
hihi,ja niezorientowana...Jego córka nazywa się Fabienne... więc też nijak nie kończy się na -a...
Kochana, ja pamiętam tylko dlatego, że imona jakie ten pan nadaje swoim dzieciom są dla mnie, że tak się wyrażę...beznadziejne...ale cóż..to rzecz gustu...hihi,ja niezorientowana...
Witam się dzisiaj
Zaintrygował mnie ten artykuł o imieniu Nel, czy to znaczy, że Wiśniewski rejestrował swoją córkę za granicą, czy dał urzędnikowi w łapę???

Przyklad- ja mam tez 2 obywatelstwa i w Polsce zarejestrowaliby mi imie Nel.:-) A co do imion jego dzieci to mi sie podobaja dlatego, ze tu gdzie mieszkam to b. ladne imiona, no moze oprocz Etienette ;-);-);-)Witam się dzisiaj