Witam sie tutaj i ide do kuchni porzadek w szafkach zrobic![]()
Mnie tez chyba dopadl syndrom wicia gniazda bo najchetniej w kazdej szafce bym posprzatala

No ale nie chce sie przesilic i robie to stopniowo;-);-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Witam sie tutaj i ide do kuchni porzadek w szafkach zrobic![]()

No ale nie chce sie przesilic i robie to stopniowo;-);-)
bo lepiej mi sie oddycha jak jest chlodniej
Witam:-):-)
jestem juz po usg, dzidzia odwrócona główką w dół, waga 2 kg,ustalony termin cc na 21 lipca( w dzień urodzin Krzysia)bedzie to 1 dzien 39 tygodnia i w terminie usg,
to jeszcze sie troszkę pomęczę....ale ważne że wszystko oki
. Chyba, że coś się zmieni i dzidzie będą chciały wcześniej zobaczyć świat!

hehe w tym My!

A jednoczesnie nie mozemy sie doczekac momentu kiedy zobaczymy mala Lalunie!!
z tymi ciemnymi wloskami ...
Cisnienie w normie (ksiazkowe).mocz Ok, ale z krwia cos nie tak ostatnio bylo i dzis znow Mi pobierala do badania ale podobno to nic groznego!!
:-
Mala do dolu glowka twardo
mierzy 33cm od pupki do glowki, serducho super jak dzwon :-);-)energiczna i ruchliwa!! hehe Poza tym juz mam wszystko dla niunia na weekendzie kupilismy tylko materacyk i poscielke dla Lali!! Sliczna taka zolciotka z zyrafka 
:-)!! Juz w ten weekend zabieramy sie do przemeblowania w naszym pokoju... ja bede prala ubranka (oczywiscie jak bedzie pogoda) i prasowala, a Kotek bedzie skladal dla coreczki Lozeczko i przestawial meble i odswierzal dywany, sciany itp.!! Juz sie strasznie nie moge doczekac ....:-)
Nasz polozna powiedziala ze juz tylko 3 tygodnie i juz mozemy sie spodziewac Niuni!!
Supciorrr!!
dzis mialam dzien na sprzatanko komoda dla coreczki przygotowana jutro dokupie ciuszki i robie wielkie pranie potem prasowanie i ukladanie na swoje miejsce
, pewnie niedlugo zaczne dzialac:-)

:sick: