reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Mila, Ty staruszku, już o lasce musisz chodzić?! ;))
Anka, ja na razie o dziwo nic nie mam, tzn. katar jak codzień rano, ale objawów pyłkowych jakoś nie, oczy w porządku, a w sumie kwitnie już co nieco.. Jakby nas tak ominęło w tym roku??? ale by było............
Negri, Zebrra ma rację, nie wywołuj wilka z lasu, pisząc że masz pecha bo dzidziuś zdrowy kręgosłup pokazał.. są tacy co by życie oddali za taki widok.

reklama
Zebrra, wyniki będą dziś po południu. Poprosiłam o przefaksowanie ich jutro mężowi, więc dopiero wtedy dowiem się, jak sprawy stoją.
Cieciorka (ciecierzyca) to warzywo strączkowe. Jest trochę podobna do grochu, ale o wiele smaczniejsza. Ma dużo białka.
Bazylek, taki to już starczy los... :-D:-D
Idę szamać :-).

Mila, gdzie mi do Sherlocka, na Watsona skromnie się zgodzę ;)

Bazylia, ja pyłkowych objawów też jeszcze nie mam i nie miałabym nic przeciwko temu, żeby mnie w tym roku ominęły ;) czego i Tobie oczywiście życzę! :) Gorzej z tymi uczuleniami pokarmowymi: zjem np. jabłko i cierpię :( i na to nie ma rady. A najgorzej jest w lecie jak mam wielką chcicę na czereśnie!

A na obiad dziś bób - to już nie pierwszy raz gdy kusi mnie nawet mrożony, co ta ciąża robi z człowieka!? ;)

Laski, a nie macie wrażenia, że jakoś dawno Magdalenka się nie odzywała? Mam nadzieję, że to nadal tylko problem z internetem...

Mila nie wiedziałam, ze cieciorka to to samo co ciecierzyca, bo tą znam doskonale :)
Ankami dobrze, że nie bob...bo chciałam już się skryć w bobowym lesie :)

Oj tak Magdalenki już dawno nie było, ale ona chyba pokazuje się w czwartki... :) zobaczymy jutro....

Zebrra, jeśli tylko przy bobowym lesie są jakieś pola bobu, to latem z miłą chęcią je nawiedzę ;) Uwielbiam bób i fasolkę szparagową :) Ach, i zielony groszek świeży razem z łupinami :) a jaka pyszna jest zupa ze świeżego groszku :)

Marika, Zebrra, Bazyli ja wiem że nie płeć jest najważniejsza, ale męczą mnie już pytania typu "A co będzie ???". A jak zobaczyłam kręgosłupik to normalnie mnie zatkało bo to super widok był dla mnie :tak: :tak: :tak: A teraz już po obiadku i lecimy do mojej mamusi bo dzwoniła że kupiła mi jakieś spodnie ciążowe hihihihihi Później napisze co i jak ;-) Trzymajcie się dziewczynki :-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Ankami na obiad bób zazdroszczę bo też uwielbiam,w ogóle warzywa strączkowe:) będę miała w ogródku-tylko jakie to lato będzie -oby mszyca nie wpierdzieliła przede mną:dry:
Chyba kupię gdzieś też mrożony.

reklama
Do góry