reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
mila dziś jechałam do miasta gadałam z kumpelą..i znowu mam sieczkę z głowy...ona też mówi że dziecka wozić z przodu nie można...chyba wydrukuje te przepisy ruchu drogowego i zacznę ludzi uświadamiać.:dry: bo wydaje mi się że ty masz rację;

jazztina to chyba czegoś nie doczytałam:-( nic mi nie wiadomo czy najstarsza.....eeeee to chyba najmniej istotne:) ważne że się z kimś fajnie pisze, i ma wspólny temat:):tak:;-)a czy ma 20 czy 40 lat...to olać to:)

Witam was wszystkie:-) ale dawno mnie tu nie bylo sorry ze tak wypalam ale ciekawi mnie ile juz przytylyscie bo ja juz cholernie duzo i czy tylko ja mam takie smaki a szczegolnie wieczorem:-D przeraza mnie to ze bede taka gruba juz wygladam nie zaciekawie:szok: ja mysle ze juz tak 9 mam na plusie dopiero za tydzien ide do lekaza to bede sie wazyc a tej mojej domowej wadze cos nie ufam

Wprawdzie chodziło mi o naszą drugą Magdalenkę-farmaceutkę, ale cieszy powrót każdej dawno "nieczytanej" dziewczyny :)

Bazylia, na marchewkę niestety też mam uczulenie (wprawdzie podobnie jak z jakbłkami, wystarczy ją np. ugotować i nic się nie dzieje), na pomidory i kiwi też. Na migdały i orzechy laskowe i włoskie też. Właściwie na większość rzeczy, które lubię, jestem uczulona :( Ale nie od zawsze, tylko jakoś tak od 7. klasy jak mi zaczęły buzować hormony (wtedy też niestety waga skoczyła do góry).

reklama
Kasia przed ciążą podskoczyłam w górę chyba jakies 13 kilo w ciągu 2-3 lat, według mnie na początku ciąży schudłam z 6-7 kilo, a teraz przytyłam ze 2, ale te pierwsze 15 tygodni to był horror, nadal jest mi niedobrze i nie wszystko mogę jesc jak przed ciążą, ale jest o 90% lepiej niż było, wiec nie wiadomo co lepsze, gdybym mogła jesc normalnie to założe sie ze w wadze przegoniłabym Was wszystkie:))))))))))

Do góry