reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ewa Białystok - mój mężulek się odzywa, że każdy chłop potrafi zmienić radio w samochodzie, byleby kostka spasowała.:-) Skoro to dla nich taki pikuś to daj się komuś wykazać hihi. A jaki jeszcze będzie dumny, że z niego taki fachowiec hehe

reklama
zebrra- więc będę szukać kolegi....
anna- usg prenatalne to połówkowe..
wiem że każdy facet umnie zmnienić radio, tylko nie każdemu się chce.....

Witam w piąteczek!
Zebrra ale JAJA z Twoim dzidziusiem :szok: :szok: :szok: Szok! Ale gratulacje!!! Teraz to juz pewnie do końca będziesz czekać na niespodziankę :confused: :-)

Jak tak sobie wczoraj o tym przeczytałam to się zaczęłam "bać" :baffled: . Wczoraj dopadłam super sklep z ciuszkami renomowanych firm (końcówki serii itp) i nakupiłam bardzo dużo samych chłopięcych.... i teraz sobie myślę że jak ja będe miała córeczkę to na siłę ją "zakuję" w te ciuchy ;-)
Tylko jak mi lekarz powiedział że to chłopak to chyba mu się siusiak niwe wchłonie :confused: :baffled:
No to miłego dnia wszystkim ide robić jajecznice :-p

hej ciężarówki kochane

wczoraj już nie miałam siły tu wejść, Marika pogoniła mnie po lesie i działce - tyle na swieżym powietrzu to ja przez cały tydzień nie jestem heheheh. Wróciłam, Duży jeszcze na jakieś zakupy mnie wymarudził i padłam....
zebrra hihihihihi no to nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć się do gratulacji Jasia :-)
ewa z radiem to na obojętnie jaki serwis - tylko że płacić cholercia trzeba... zostaje więc rama oszczędnościowa i szukanie chłopa :-)

Zebrra - właśnie się nie zdecydowałam. Kupię pierwsze lepsze, które mi się spodoba. Myślę, że tam będzie duży wybór. Ale chyba zrezygnuję z ciemnego drewna. Do sosny łatwiej będzie mi dokupić komodę i w przyszłości szafę. Zastanawiam się jeszcze nad łóżeczkiem z Ikea, napisałam o tym w wątku zakupowym:

reklama
Dziewczyny wczorajjak wrocila z pracy to bylam tak padnieta , ze nie mialam sily nawet patrzec w kierunku kompa:no: , zaraz wychodze dalej " popracowac"... zycze wam wszystkim milego dzionka:happy: i smacznego sniadanka:tak:

Do góry