reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ankami ciężko przeciwdziałać, zwłaszcza, kiedy powoli sama przestaję widzieć sens... Moze kiedy w koncu wyrwę się na kilka chwil z domu, odzyskam siły... Wika powoli zdrowieje, więc może za kilka dni uda mis ie gdzieś wyjść...

reklama
Dziekuje Ewo za Twoje rady bardzo sa dla mnie wazne. Mieszkam w Niemczech i niestety nie mam tutaj z kim pogadac na takie tematy:-( .Jest tutaj Polka ktora rowniez jest w ciazy i tez lipcowka:-) ale ona raczej wszystko chce wiedziec ode mnie a ja musze dopytac sie Was:happy: jak to dobrze ze jestescie.
Jutro rozejrze sie za łóżeczkiema w piatek mam wizyte u gin to wpadne na miasto na zakupy moze wkoncu dzidzi rozlozy nozki bo ostatnio cos sie chowa i niewiem czy to pewne ze dziewczynka:zawstydzona/y:
Bezpiecznie jest kupic biale ciuszki ale mi sie rozowe bardzo podobaja:-) a jak bedzie chlopczyk to jak go na rozowo ubiore heheh:-D troszke smiesznie by to wygladalo

Wiem że mogę iść do domu ale ja już nie umiem nawet usnąć u mamy ... Wiem że pierwszy poród trwa nawet do 18 godzin ale przykro mi bo on właśnie na te zajęcia które teraz będą w szkole rodzenia (opieka nad noworodkiem i szczególnie wizyta na porodówce) bardzo czekał ... A wszyscy w około mnie straszą bo mówią że skoro mam rozwarcie i obniża mi się brzuch to zaraz urodzę ... i najbardziej nawija o tym mama (wie tylko moja rodzinka i moja przyjaciółka, mama Maćka nic nie wie bo to panikara;-)) i właśnie może dlatego nie chcę u niej być !!!!!! A Maciek i tak pewnie pojedzie bo ja nie będę go zatrzymywać nie mogę mu tego zrobić !!!!!

Wiem że mogę iść do domu ale ja już nie umiem nawet usnąć u mamy ... Wiem że pierwszy poród trwa nawet do 18 godzin ale przykro mi bo on właśnie na te zajęcia które teraz będą w szkole rodzenia (opieka nad noworodkiem i szczególnie wizyta na porodówce) bardzo czekał ... A wszyscy w około mnie straszą bo mówią że skoro mam rozwarcie i obniża mi się brzuch to zaraz urodzę ... i najbardziej nawija o tym mama (wie tylko moja rodzinka i moja przyjaciółka, mama Maćka nic nie wie bo to panikara;-)) i właśnie może dlatego nie chcę u niej być !!!!!! A Maciek i tak pewnie pojedzie bo ja nie będę go zatrzymywać nie mogę mu tego zrobić !!!!!

Negri wiec chyba masz odpowiedz napewno wszystko ulkozy sie pomyslnie Maciek pojedzie zarobi pieniazki wroci a Ty zaczniesz rodzic:-) i tego Ci zycze

Negri a może w takim razie, niech mama pomieszka u Ciebie? Ty bedziesz spokojniejsza, a mamie chyba by to nie przeszkadzało, co?
Jeśli chodzi o to zwiedzanie porodówki, to rzeczywiście szkoda, ale może np mozna robić zdjęcia? Weź aparat i popstrykaj, żeby przyajmniej w ten sposób, mógł się zorientowac co i jak...

negri - musisz sama na spokojnie pojąć decyzje, na poród napewno zdazy twoj mąż;-) ;-) 120 km przejedzie w godzinke,pozatym on tylko na 30 dni ma jechac, ty masz troche wiecej do terminu,w ktorym i tak malo kto rodzi,:tak: ;-)
komputer to zadna wymowka, obejdziesz sie bez niego, a jak nie to zajdziesz i poklikasz!!!!!
pozdrawiam i zycze podjecia spokojnej decyzji

Dziekuje Ewo za Twoje rady bardzo sa dla mnie wazne. Mieszkam w Niemczech i niestety nie mam tutaj z kim pogadac na takie tematy:-( .Jest tutaj Polka ktora rowniez jest w ciazy i tez lipcowka:-) ale ona raczej wszystko chce wiedziec ode mnie a ja musze dopytac sie Was:happy: jak to dobrze ze jestescie.
Jutro rozejrze sie za łóżeczkiema w piatek mam wizyte u gin to wpadne na miasto na zakupy moze wkoncu dzidzi rozlozy nozki bo ostatnio cos sie chowa i niewiem czy to pewne ze dziewczynka:zawstydzona/y:
Bezpiecznie jest kupic biale ciuszki ale mi sie rozowe bardzo podobaja:-) a jak bedzie chlopczyk to jak go na rozowo ubiore heheh:-D troszke smiesznie by to wygladalo

nie ma za co....:-D :-D :-D :-D

reklama
Anka- ale milo!!:-) :-) Zaraz poszukam na mapie;-) Moze kiedys uda nam sie zobaczyc "na zywo" ?? np. z dzieciaczkami:tak: :tak:

Do góry