reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Mam nadzieję że wszystkie maluszki już zdrowe:tak:
Pomyliły mi się wątki i na tym o rozszerzaniu diety pytam Was czy dostałyście już okres:-DAle gapa ze mnie:-)
U mnie okres pojawił się po 4mc i nie zawsze jest regularny raz nawet spóźnił się 10 dni ale panikowałam (my na razie też teraz nie planujemy kolejnego bąbla)

reklama
Buziaczku ostatnio wlasnie przeczytalam, ze syrop z cebuli mozna podawac od siodmego miesiaca zycia (czyli juz mozesz).:tak: Tylko nie podawaj go jej wieczorem. No i podaj go w trakcie lub po posilku.:-)

Dziewczyny zazdroszcze Wam,bo ja mam okres już od czasu jak Grzes skończył 2 miesiące:-(Dobrze że nie jest bolesny jak przed ciążą :tak:I mam go już regularnie.A myslałam że szybko nie wróci a tu sie zaczeło ;-)
Zdrówka dla Blani :-)

A wracając do okresu,to ja miałam szybko bo brałam pigułki ant. no i teraz mam problem bo powinnam mieć okres a go nie ma... jest tylko malutkie plamienie. Ostatnio źle się czuję i cały czas nie mam siły... Może to....???:dry:

Ja takowej @ jeszcze nie miałam,bo biorę zastrzyk.Po piewrszym zastrzyku 2 tyg później miałam niewielkie krwawienie i 2 tyg przed końcem działania też.W połowie grudnia miałam 2 zastrzyk i w sobotę pojawił się śłuz podbarwiony krwią i jest do dzisiaj.;-)

Ja pierwszy miałam 30 listopada też biore tabletki i w przerwie teraz mam tylko malutkie plamienie okresem tego nie można nazwać, no ale zobaczymy jak będzie po następnym opakowaniu.

reklama
a ile planujecie miec dzieciaczkow ,w calym swoim zyciu bo ja marze o 3 , a moj :no: mowi ze za 6 lat jeszcze synek i juz koniec :dry::dry:, bo mowi ze nie bedzie siedzial calego zycia w pieluchach :crazy:wariat

ale z wiekiem moze sie wszystko zmienic ...licze skrycie na to ..:-D

Do góry