Aga i ja takie sytuacje bardzo dobrze znam.
Ostatnimi czasy, jak już nie mogę wytrzymać, bo chłopaki dają mi w kość, dzwonię (a jak on nie może rozmawiać, to piszę smsy) do mojego M i mu narzekam (muszę się komuś wygadać). Dzięki temu wie na bieżąco, że mam ciężki dzień.
Nasze kłótnie też nieraz dotyczą tego, że chciałabym, żeby on czasem się domyślił w czym mi pomóc itp. Ale on nie umie się domyślić i ma pretensje, że nie mówie wprost. Takie nieporozumienia płci.;-)
Niusia masz taką przemianę materii, że chyba ciężko Ci będzie przybrać na wadze. Wiem, bo ja tak miałam przed ciążą.
Po pierwszej ciąży zostało mi jakieś 8-9 kg. I wtedy pierwszy raz w życiu musiałam się odchudzać(3 kg).:-) Teraz (po drugiej ciąży) schudłam do 55 kg (z czego się cieszyłam), ale muszę uważać, bo nieraz wskazówka na wadzę podskakuje.;-)
Może spróbuj wyszukać w internecie jakiejś specjalnej diety, np.: Dieta na przytycie | Dieta dla każdego. Najlepsze diety. Odchudzanie!
Emi spróbuj może obcinać Igorkowi paznokcie jak śpi -wtedy nie będzie się wiercił i wyrywał rączek.:-)
Ostatnimi czasy, jak już nie mogę wytrzymać, bo chłopaki dają mi w kość, dzwonię (a jak on nie może rozmawiać, to piszę smsy) do mojego M i mu narzekam (muszę się komuś wygadać). Dzięki temu wie na bieżąco, że mam ciężki dzień.Nasze kłótnie też nieraz dotyczą tego, że chciałabym, żeby on czasem się domyślił w czym mi pomóc itp. Ale on nie umie się domyślić i ma pretensje, że nie mówie wprost. Takie nieporozumienia płci.;-)
Niusia masz taką przemianę materii, że chyba ciężko Ci będzie przybrać na wadze. Wiem, bo ja tak miałam przed ciążą.
Po pierwszej ciąży zostało mi jakieś 8-9 kg. I wtedy pierwszy raz w życiu musiałam się odchudzać(3 kg).:-) Teraz (po drugiej ciąży) schudłam do 55 kg (z czego się cieszyłam), ale muszę uważać, bo nieraz wskazówka na wadzę podskakuje.;-)Może spróbuj wyszukać w internecie jakiejś specjalnej diety, np.: Dieta na przytycie | Dieta dla każdego. Najlepsze diety. Odchudzanie!
Emi spróbuj może obcinać Igorkowi paznokcie jak śpi -wtedy nie będzie się wiercił i wyrywał rączek.:-)

.Takie cuś mi wyszło
nie wiem kto był tak inteligentny że projektował drzwi do autobusów,ale bym go pogryzła. Ze spacerówką nie mogłam wsiąść ani wysiąść,a co jak by był to wózek głęboki? Schodki przedzielone na pół barierką w nim były