Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja narazie zadnych objawow nie ma, zresztą w tamtych ciazach tez nie miałam, bety nie robilam i chyba nie zrobie bo za tydz wizyta u lekarza.
Wogóle to nastawiam sie na cc bo dwie juz miałam ale zobaczymy. M sie smieje ze znajac moje szczeście to urodze w polowie czerwca aby wszystko zaplanować
oj tak myslalam ze nie zobacze bo to byl 5t6d a tu pani dr mowi no i prosze jest i serduszko jak zrobila zblizenie i mi pokazala ze ten pulsujacy punkcik to serduszko to uczucie naprawde nie do opisania nastepna wizyta w grudniu wiec zobacze wtedy juz nawet i raczki i uslysze bicie serduszka
A1990 no to gratuluję!! Pierwsza bijące serduszko zobaczyłaś!!! SUPERRRR
Wichurka ja chodzę w Ursusie do lekarza zNFZ. on nie pracuje na Inflanckiej.
Miałam to samo co Ty - łożysko zaczęło się odklejać. Mi położna powiedziała, że na 100% druga cc będzie bo za wcześnie na naturalny - blizna mogłaby pęknąć przy skurczu a wtedy słabo mogłoby być....
Michalina Aha. Ja tez myślałam o lekarzu na NFZ ale jakos dobrze trafić nie mogłam i poszłam prywatnie do tego z inflanckiej. Trafiłam super. Nie naciąga na wizyty i generalnie dobry jest. Wiec teraz tez do niego chodzic bede.
Dziś powtórzyłam Bete. We wtorek 702 dziś 1800 wiec juz chyba powtarzać nie bede