• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja jeszcze nikomu nie mówię bo jest za wcześnie poinformujemy jak bedzie widać

Teraz nie mam problemow z noszeniem bo chlopaki maja 9 i 7 lat ale przy Adasiu normalnie Macka nosilam

Ja wczoraj robiłam beta HCG i wyszło mi 702 wiec 5 tydzien.
Objawy cóż jestem spiaca, wymiotuje jak cos mi do jedzenia nie spasuje a właściwie nie mi tylko dzidzi. A tak wogole jadalabym cały czas.

Malf Z moim nadgorliwym mężem nie wytrzymalibyśmy do 12 tyg. Chyba byśmy powariowali ;-) A Zo jeszcze się nikomu nie wygadała.
Anieok brak apetytu trwa i bolące piersi!!!!!!!!

ewelak, na szczęście mój mąż ma w tym zakresie podobne zdanie do mnie :). poza tym, fajnie, że póki co ta informacja jest tylko taka "nasza" :)...

objawy....z całą pewnością burza hormonów :-p!

Słuchajcie, a czy test beta hcg jest konieczny przed pierwszą wizytą? Bo ja nie robiłam, wyszły mi dwie kreski, @ miała być tydzień temu, no i są inne objawy jak piersi i większe zmęczenie. Ale dla mnie najważniejszy był test i druga kreska :)
Potrzebny jest ten test czy nie?

A tak w ogóle to powiedziałam córce :) Bardzo się ucieszyła, od razu pytała jaka duża już jest dzidzia i kiedy będzie z nami, no i kiedy będzie wiadomo jaka to płeć :)
Milion pytań do... :)

Ogólnie humor dopisuje, pilnuję diety, bo głodna jestem a nie chcę przytyć. Czuję się "normalnie" - czyli jak gdyby nigdy nic :P Tylko cycki mnie bolą i urosły o rozmiar... niestety.

Pozdrawiam serdecznie :D

Ja w pierwszej ciąży nie robiłam bety, tylko zwykły test. A teraz tak się nie mogłam doczekać, że poszłam na bete:-) To super, że córa się ucieszyła:-) Moja pomimo tego, że nie ma jeszcze trzech lat to już pytała m.in. co dzidziuś w brzuszku je :-D

Cześć dziewczyny!!! I ja do Was dołączam :)
U mnie termin wychodzi na 11 lipca, ale u mnie pewnie wcześniej będzie rozwiązanie,bo 10 mies temu cesarką urodziłam Wikuśke:))

Ja już jestem po becie a w poniedziałek mam wizyte u lekarza.
Jak na razie żadnych objawów ciąży - oprócz braku miesiączki oczywiście :)))

A jutro idę na powtórkę bety - chcę zobaczyć przyrost.

dreamgirl nie jest konieczna beta na wizutę u lekarza, tylko nie zawsze z NFZ chcą przyjąć na wizytę jak nie masz bety.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry