Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ehh to miałam luksusy dostałam po cc 4 suchary i herbatędziewczyny czy wy też po cc dostajecie zastrzyki przeciwzakrzepowe? Mi dawali w szpitalu i do domu dostałam 10.
Ja jeszcze nie wiem czy dostane ... ale to ze dzis zakaz picia do wieczora to zalamka![]()
Gratulacje[emoji4] [emoji4]O 19.44 urodziła się Luiza. Sn bez nacinania.wymiary podam potem ale ok 3kg. 10/10. Nie mogłam urodzić łożyska. WyjmowaLi Je pod narkoza
tylko jedna sciana, ale nie wiem jak sie do tego zabiore. Ktoras ma doswiadczenie?avalka- gratulacje!!
klaudia- trymaj sie!
ja dzis w planach mam kladzenie tapety w dzieciecym pokojutylko jedna sciana, ale nie wiem jak sie do tego zabiore. Ktoras ma doswiadczenie?
jakies porady?;-)
i pytanie do tych, co juz po. Czy te wklady poporodowe z Belli daja rade? czy moze macie porownanie z innymi, ktore sie lepiej sprawdzaja. Na razie mam jedna paczke z Belli, no I musze dokupic jeszcze, wiec moze cos innego?
avalka- gratulacje!!
klaudia- trymaj sie!
ja dzis w planach mam kladzenie tapety w dzieciecym pokojutylko jedna sciana, ale nie wiem jak sie do tego zabiore. Ktoras ma doswiadczenie?
jakies porady?;-)
i pytanie do tych, co juz po. Czy te wklady poporodowe z Belli daja rade? czy moze macie porownanie z innymi, ktore sie lepiej sprawdzaja. Na razie mam jedna paczke z Belli, no I musze dokupic jeszcze, wiec moze cos innego?