reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Wlasnie wrucilismy z Pobierania krwi ... W zyciu wiecej ... Zachodze a tam kobieta to co pobieramy .. Juz gotowa i z takim tekstem na slepo musze bo nic nir widze .. A ja ze nie dam dziecka skrzywdzic ... Chce kogos kto umie pobrac takiemu dziecku krew i znalazla sie mila pani co szybko i sprawnie pobrala...

Wlasnie wrucilismy z Pobierania krwi ... W zyciu wiecej ... Zachodze a tam kobieta to co pobieramy .. Juz gotowa i z takim tekstem na slepo musze bo nic nir widze .. A ja ze nie dam dziecka skrzywdzic ... Chce kogos kto umie pobrac takiemu dziecku krew i znalazla sie mila pani co szybko i sprawnie pobrala...

Niezle jaja. A powiedz mi naprawdę widać dalej ta zoltaczke?

Ja całkiem to rozumiem... Tez mala miała pobierana krew wczoraj. Mąż trzymał ja,pielęgniarka nacinala stopkę a ja plakalam razem z nią w toalecie słysząc jej płacz...:'(

gratulacje rozpakowanym (: już niewiele nas zostało... ale i lipca niewiele. ciekawe czy Thriade się załapie (;

a ja miałam wczoraj koszmarny dzień, mały cały czas marudził, ciągle chciał jeść, płakać mi się chciało. a na koniec jeden z jego bodziaków zafarbował mi pół prania na fioletowo-różowo /: kupiłam jakiś odbarwiacz dr Beckmann, może zadziała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry