Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zarejestrowaliśmy się też na USG bioderek. Nie ma to jak opieka zdrowotna- na NFZ albo nikt nie robi, albo mają kosmiczne terminy. Jak weźmiesz płatne- terminy są od ręki, do wyboru, nawet jutro.Ja nie biorę skojarzonych , nie mogę się do nich przekonać, tak wszystko na raz też chyba nie jest takie dobre dla dziecka. Może to rzadki przypadek ale znajoma szczepila w tym miesiącu córkę 2 latke szczepionką skojarzona i dziewczynce odjelo nozke na dwa dni i nie mogła chodzić. Możecie się domyśleć jaki stres przeżyli rodzice.
perla8 - jako,że miałam GBS+, robili Heniowi badania w drugiej dobie i wyszedł znacznie podwyższony wskaźnik zapalny CRP, więc przez założyli biedaczkowi wenflon na główkę i przez kolejne dni dostawał antybiotyk 3 razy na dobę. Na szczęście podziałało, CRP się unormował i w poniedziałek 20.07. wreszcie wypuścili nas do domu. Przyznam, że czekałam na ten dzień jak na wybawienie, nie mogłam już wytrzymać w szpitalu, a Heniowi też atmosfera oddziału nie służyła, marudny był. dużo płakał, a w domu jest dużo spokojniejszy.
Jesteśmy po I wizycie pediatry, wszystko dobrze, Henio przybiera na wadze, co bardzo mnie cieszy, bo znaczy, że to moje karmienie piersią jest jednak efektywneZarejestrowaliśmy się też na USG bioderek. Nie ma to jak opieka zdrowotna- na NFZ albo nikt nie robi, albo mają kosmiczne terminy. Jak weźmiesz płatne- terminy są od ręki, do wyboru, nawet jutro.
Dziewczyny, będziecie szczepiły dzieci szczepionkami skojarzonymi, czy wybieracie te refundowane?