reklama

Lipcowe mamy 2015

Rybka nie wiem, po prostu powiedziałam, że mi zależy żeby to było u nich i babka bez problemu mnie umówiła. Nie słyszałam, żeby to trzeba było powtarzać.

Madziula normalnie przybrała Twoja malutka! 440g w ile? W 14 dni? U nas na samej piersi w 7 dni 220g czyli dokładnie jak u Ciebie i lekarka powiedziała, że prawidłowo.

Blacksilk za Waszą pomyślność kciuki cały czas zaciśnięte.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia ja też mam hashimoto,ale nie dostałam żadnego skierowania nigdzie.W szpitalu powiedzieli mi tylko że mam iść z dzieckiem do endokrynologa inic więcej.Czy prywatnie zrobić krew i tyle?

TSH kontroluje się u dziecka między 10 a 14 doba życia . my już pobieralismy krew. Wyniki będziemy mieli u pediatry.
Poszliśmy do pediatry po skierowanie jak mały miał 8 dni.

No właśnie u nas w 3 tyg. życia kontrola TSH. Rybka moim zdaniem później wystarczy obserwacja dziecka i badanie dopiero w przypadku niepokojących objawów. Ja wiedziałam o moim hashimoto od 19 roku życia, ale potrzeba suplementacji hormonów pojawiła się, gdy miałam 26.

reklama
Blacsilk- tulam, myslami jestem z wami i kciuki zaciskam!

madziuula
- mysle, ze przyrost wagi na prawde ok. Moja po tyg od wyjscia ze szpitala ma 110g na plusie i tez ok. Wszystko zalezy tez jak duzy sie dzieciaczek urodzil, bedzie przybieral proporcjonalnie do wagi ciala.

podpinam sie pod pytanie mamy Patryka- Jak ubrac maluszka?
u nas dzis upal, a my na 16 wybieramy sie na grilla. krotki bodziak wystarczy? myslalam nawet o bluzeczce z krotkim rekawkiem i majtusiach ew cieniutkich sppodenkach(mam takie bajeranckie spodium:)) ) do tego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry