Hej.
Mało piszę, bo jakaś padnięta jestem cały czas. Nie mam siły nawet ruszać rękami, muszę sobie w poniedziałek skontrolować hormony.
Ja dziecku nic nie kupuję, wszystko mam po chłopakach. Do dzisiaj najbardziej lubię robić zakupy ubrankowe w sklepie internetowym Next, w wielopakach mają spoko ceny i chyba od 100zł jest za darmo wysyłka, a przede wszystkim masa ślicznych rzeczy. Fajne są też ubranka Carters z USA na allegro. A w Polsce najfajniejsze dla maluszków jest Tesco, Kappahl, H&M, jeżeli chodzi o ładne rzeczy w rozsądnych cenach. Kocyki uwielbiam marki David Fussenegger
Mili - ja też myślę o Wandzie, a kilka dni temu obczajałam Felicję

)) Franek mi się kiedyś bardzo podobał, ale teraz dla mnie odpada ze względu na popularność. Popularność w Warszawie sprawdzam na blogu
Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
Miq - Wincenty nam się podoba

Tymoteusz bardzo ładne, ale dla nas odpada, bo oznacza "ten który czci Boga", a my jesteśmy ateistami.
Angi - ja też zawsze korzystam z znanylekarz.pl . My Angel Care mieliśmy pożyczone przy pierwszym synku i nie wyobrażałam sobie nie mieć przy drugim, a w końcu w ogóle nie używaliśmy, byłam już spokojniejsza, a mały i tak spał ze mną od urodzenia, bo nauczyłam się właściwie nie przerywać snu na karmienie piersią. Czytałam, że jak zdrowa mama śpi przy dziecku to automatycznie kontroluje jego oddech. Ja też myślałam w drugiej ciąży o monitorze tętna płodu, ale w końcu się nie zdecydowaliśmy, choć myślę, że to fajny bajer.