Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anieok przestan sobie wmawiac glupoty! serio.. to jest nie zdrowe:* chociaz ja wiem ja jestem 1 raz w ciazy i caly czas sie boje ze @przyjdzie jak mnie brzuch boli to sie boje ze cos nie tak.. i niestety za kazdym razem jak ide do lazienki to patrze czy przypadkeim cos jest nie tak.. kazda z nas ma obawy.. i niestety prawda jest taka ze jak ma cos posc nie tak to my i tak nawet jak bedziemy chuchały i dmuchaly to nic nie poradzimy. organizm zdrowego zarodka sie nie pozbedzie wiec chociaz postarajmy sie byc dobrej mysli!
No ja wlasnie tez mdłości nie mam. W 1 ciazy to przez 9 miesięcy wymiotowalam, ale moze jeszcze wszystko przede mną...
Teraz tez mi sie zdarzyło zwymiotować pare razy ale nie mdli mnie...
Dokładnie dziewczyny stres bedzie pewnie do samego konca. Najpierw czy zarodek dobrze sie umiejscowił i czy serduszko bije. Pozniej przy pierwszym genetycznym czy zdrowe, pozniej na polowkowym czy wszystko dobrze sie rozwija, pozniej czy poród przebiegnie pomyślnie i tak cały czas....
Dokladnie co ma być to bedzie i zawsze przed badaniami jest stres czy wszystko w porządku.
A co do mdlości to ja w zadnej ciąży nie miałam więć to nie jest reguła