Dzięki dziewczyny już wychodzę powoli z choroby, mój synek też miał zapalenie oskrzeli, ach to przedszkole masakra!
Już po świętach a mnie jakoś za szybko to przeleciało, na szczęście mam wolne do 5 stycznia ale poproszę gina o L4 bo mam nieciekawe warunki stresowe w pracy ostatnio! mam nadzieję, że mi da. Idę w poniedziałek po południu
Ada tak mi przykro... wiem co czujesz też tak miałam z pierwszą dzidzią, mój aniołek tam gdzieś jest i twój też będzie
Martyśka ja też mam w poniedziałek wizytę i też sie troche stresuję, bo przy Matim miałam więcej intensywnych objawów a teraz spokój
trzymam &&&&& i za twoją dzidzię
Kornelia ja w 1 ciąży smarowałam się kremem na rozstępy z Gerbera i nie miałam żadnych, a po kąpieli zwykła oliwka dla dzieci bambino na wilgotną skórę. Oczywiście od 4 m-ca do końca ale mnie oszczędziło.
Olga super wieści gratuluję :-)
Lava ja się z jeansami pożegnałam już dawno tak mi wywaliło na początku brzuch jakbym była w 5 m-cu! głównie to były wzdęcia teraz jest lepiej ale nie umiem nosić nic obcisłego na brzuchu i golfów też nie w poprzedniej ciąży też tak miałam...
Migotka gratuluję :-)
Kunda super :-)
Madziuula ja farbowałam w 1 ciąży ale dopiero po 12 tygodniu, i 2 tyg przed porodem też i nie uważam tego za złe. Najgorzej 1 trymestr. Ja bym nie wytrzymałą z moimi siwkami, już teraz są i nie mogę się doczekać za jakieś 2-3 tyg!