reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Kurczaczek wczoraj zjadlam 3...na opakowaniu napisane jest ze jesli nie ma sie alergi na jakis tam cukier to mozna dzis znalazlam ulotke I tam jest napisane ze nie mozna w ciazy.mam nadzieje ze nic sie ktosiowi nie stalo :(

spokojnie strepsils to nie trucizna ale faktycznie daruj sobie wogóle ostatnio oglądałam program że te tabletki na gardło jeśli nie zawierają jakiegoś antybiotyku to szkoda kasy tu po prostu chodzi o to że przez ssanie nawilżasz gardło czyli tak sam możesz ssać owocowe cukierki....a na gardło najlepiej płukanka jakaś z apteki nie łykasz tego tylko płuczesz i wypluwasz

Cześć dziewczynki!
Dawno się nie odzywałam, za co przepraszam.
Chciałam się z Wami pożegnać. Usuńcie mnie z lipcowych mam :-( Jestem po zabiegu!!! Mam kolejnego Aniołka w niebie :-(
['] 29.12.2014
['] 26.06.2013
['] 13.02.2013

Cześć dziewczynki!
Dawno się nie odzywałam, za co przepraszam.
Chciałam się z Wami pożegnać. Usuńcie mnie z lipcowych mam :-( Jestem po zabiegu!!! Mam kolejnego Aniołka w niebie :-(
['] 29.12.2014
['] 26.06.2013
['] 13.02.2013

Asiu bardzo mi przykro, następnym razem na pewno się uda.

Co do mdłości mnie powoli opuszczają, z codziennych zamieniły się na 2 lub 3 razy w tygodniu.
Ja przeziębienie leczyłam babcinymi sposobami, herbata z cytryną i mleko z masłem, miodem i czosnkiem, nawet pomogło.

Jeśli chodzi o lekarza pierwszą ciążę prowadził mi mężczyzna niestety wyjechał na stałe za granicę, później chodziłam do kobiet i żadna nie potrafiła podejść tak delikatnie do pacjentki jak Pan doktor.

Odliczam dni do piątku i usg:-)

Asiu bardzo mi przykro :( ściskam mocno.
oj alśw mnie wymeczylo :( zjadłam czekoladke i po tym ściskanie kibelka. Glowa dalej boli. Wzięłam apap. Mam nadzieję że przejdzie. Idę szukać spodni ciazowych bo już się nie mieszcze w nic :(

mnie ostatnio ciągle bolała głowa, ale kawa na to nieźle pomaga. jak już naprawdę nie dawałam rady, to brałam apap, ale zawsze miałam jakieś wewnętrzne przekonanie, że źle robię /: na szczęście zmęczenie przeszło i już nie muszę chodzić spać o 20 (;

Halo halo
Ja juz po wizycie. Wszystko jest w porządku ale jakoś nie jestem zadowolona z wizyty.. pan doktor chyba był zmeczony po świętach bo sam z siebie nic nie chciał mówić. Az w końcu sama wybuchłam czy wszystko jest w porządku no to usłyszałam tak tak oczywiście.. ktosiek ma 5 cm i jak na moje ślepe oko to chyba nie był tak ruchliwy na badaniu jak wasz chociaż doktor powiedział ze nie chce się dać dzidzia zbadac.. wiecie kiepsko się dzisiaj czuje w sensie psychicznym. Nachodzą mnie dziwne myśli czy to dobrze, czy dam radę, czy dobrze ze to ten czas.. Ah ciężko ciężko :((
Chce mi się plakac! ah te hormony

reklama
Halo halo
Ja juz po wizycie. Wszystko jest w porządku ale jakoś nie jestem zadowolona z wizyty.. pan doktor chyba był zmeczony po świętach bo sam z siebie nic nie chciał mówić. Az w końcu sama wybuchłam czy wszystko jest w porządku no to usłyszałam tak tak oczywiście.. ktosiek ma 5 cm i jak na moje ślepe oko to chyba nie był tak ruchliwy na badaniu jak wasz chociaż doktor powiedział ze nie chce się dać dzidzia zbadac.. wiecie kiepsko się dzisiaj czuje w sensie psychicznym. Nachodzą mnie dziwne myśli czy to dobrze, czy dam radę, czy dobrze ze to ten czas.. Ah ciężko ciężko :((
Chce mi się plakac! ah te hormony

Martyska pewnie że dasz radę, kto ma dać jak nie my matki. Każda z nas ma takie przemyślenie pewnie. Ja urodziłam pierwsze dziecko młodo mając 21 lat i miałam wtedy wielkie wątpliwości, ale dałam radę synek ma 13 lat i dogadujemy się dzisiaj myślę że dobrze. Traktuje mnie nie tylko jak mamę, ale również przyjaciółkę. Więcej wiary w siebie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry