Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Która z dziewczyn bierze/brała witaminy Pregna plus? Je bierze się całą ciąże czy trzeba z kolejnym trymestrem zmienic?
Ja biorę i z tego co kojarzę bierze się je cały czas, a w drugim trymestrze dokupuje się pregna dha. Ale lekarka mi o tym mówiła na chyba pierwszej wizycie gdzie byłam trochę rozkojarzona i właśnie mam to na liście pytań na następną wizytę.
Hej
Co do wagi to nie ważyłam się jeszcze
Brzuszek mnie boli (czuję ze macica się rozciąga) chyba muszę sięgnąć po no-spe
Dziś byłam w carrefurze i był w promocji żel do higieny intymnej dla kobiet w ciąży w promocji za 5,76złZobacz załącznik 662007
Ja biorę jodit przepisany na receptę przez lekarza, powiedział, ze to wystarczy mam dobre wyniki i nie widzi potrzeby brania dodatkowych witamin, odżywiam się w miarę zdrowo a jemu ufam. w 1 ciąży brałam Pharmaton Matruelle od 4 m-caJa biorę i z tego co kojarzę bierze się je cały czas, a w drugim trymestrze dokupuje się pregna dha. Ale lekarka mi o tym mówiła na chyba pierwszej wizycie gdzie byłam trochę rozkojarzona i właśnie mam to na liście pytań na następną wizytę.
Ja w Żorach w Sonomedzie Gabinet Ginekologiczny 3D, USG Prenatalne Katowice, Ginekolog dr hab. n. med. Bartosz Czuba - aktualności mają dobry sprzet i ten Czuba ponoć bardzo dobrym fachowcem od USG jest, robił mi przy Matim też.Ja już nie mogę się doczekać kolejnych badań i odliczam do 7 stycznia ehhh to tyle dni jeszcze
Tak z ciekawosci zapytam gdzie Panie ze Śląska miały (lub będą miały) robione badanie prenatalne ?
węgiel naturalny i smecta i duuuuzo wodyhej dziewczyny pomóżcie! od wczoraj od południa męczy mnie mega rozwolnienie.. co zjem, wypiję zaraz biegnę do wc.. do tego jeszcze hemoroid mi wyskoczył.. pomocy!!! znacie coś dobrego na zastopowanie ?
Witam w nowy roku,byłam odcięta od neta jakiś czas bo córeczka zalała komp ale już jest ok:-)
My sylwestra spędziłyśmy śpiąc jakoś wg mnie to już nie rusza także od 21 spałyśmy z przerwą koło północy kiedy to armagedon się rozpocząłMądrzy ludzie pod oknami przez 30 minut mi strzelali dziecko i psy przerażone....Ale to już za nami na szczęście!!!!!
Gratuluje udanych wizyt!!
Mnie blizna po cc nie ciągnie wybitnie,ale czasem coś pokuje,skurcz załapie i czuję taki ciężar w macicy...szybko coś tyle dolegliwości.A któraś pisała że ma skrzywienie,u mnie to samo tyle że Ja dodatkowo po dwóch operacjach kręgosłupa.Co to za ćwiczenia wykonujesz na złagodzenie bólu?
Śniegu napadało,mróz był i dziś już ocieplenie,wszystko się topi ech oby nas już nic nie złapało bo nasza przychodnia nie podpisała kontraktu i nie wiadomo ile to potrwa...cóż była by wycieczka do szpitala.
Kagusia zdrówka!
No właśnie ja mam problemy z tarczycą i dlatego polecono mi PregnaPlus (zrobił to i endokrynolog i ginekolog) bo tam jest dużo jodu i witaminy D3. Do tego biorę Magne B6 2x2 tabl dziennie, bo często mam niedobory (drganie powiek itp) i nawet przed ciążą zażywałam.Ja biorę jodit przepisany na receptę przez lekarza, powiedział, ze to wystarczy mam dobre wyniki i nie widzi potrzeby brania dodatkowych witamin, odżywiam się w miarę zdrowo a jemu ufam. w 1 ciąży brałam Pharmaton Matruelle od 4 m-ca