Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie
mnie dopadł ostry ból gardła, byłam w aptece i się zdziwiłam bo dostałam lek dla kobiet w ciążyod razu mi lepiej..zrobiłam sobie z synkiem drzemkę bo przez tą pogodę chodzę ospała.. A jak tam u was zdrowe jesteście?
muszą, nie mają wyjścia. zwrot prowizji oni od Allegro biorą, nie od kupującego.
Hej ja właśnie wrucilam z szpitala. Byłam u koleżanki bo urodziła piękna córkę.. Będą rodziła od wczoraj o 2 w nocy do 18 godz puki jej lekarz nie Przyszedł i powiedział odrazu cesarka a ja biedna trzymali z skurczami tyle czasu a miała papier na cesarka bo miała zatrucie ciążowe... Ale dobrze ze juz wszystko ok... Tylko teraz się boje i chyba nie będę rodzic w Olecku...
zgadza sięCzyli jeśli nic mi nie umknęło to dziś wizyty
miq
mili1988
ewczis76
i ja![]()
Jak mnie coś takiego wk... jak tak można szpital naraża życie matki i dziecka!Dobrze, że wszystko skończyło się dobrze, ciekawa jestem jakich bzdur napiszą na wypisie;/Hej ja właśnie wrucilam z szpitala. Byłam u koleżanki bo urodziła piękna córkę.. Będą rodziła od wczoraj o 2 w nocy do 18 godz puki jej lekarz nie Przyszedł i powiedział odrazu cesarka a ja biedna trzymali z skurczami tyle czasu a miała papier na cesarka bo miała zatrucie ciążowe... Ale dobrze ze juz wszystko ok... Tylko teraz się boje i chyba nie będę rodzic w Olecku...