• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Miq przy pierwszym dziecku boje kupic sie tanszej firmy bo jeszcze nie wiem na co dokladnie zwracac uwage i jak wozek przetestowac w sklepie a mam nadzieje, ze za cena idzie tez jakosc... No i co ja poradze jak mi sie takie dziwne wozki podobaja ;) I lubie jak do nich jest mega duzo roznych gadzetow ;) My mamy odlozone juz od dluzszego czasu pieniadze na dziecko, wiec jakos specjalnie naszego budzetu nie nadszarpniemy a znajac zycie to tesciowa cos wiekszego kupi ;) A po urodzeniu sie dziecka chcemy zalozyc subkonto i co miesiac przelawac tam pewna kwote i to wcale nie duza i na 25 urodziny dac dziecku, ale wczesniej nic o tym mu nie mowic.

Hej mamuśki
Ah z teściami to prawda,znam to...i bardzo żałuje,że odrazu nie poszliśmy na swoje...teraz za dużo kasy włożyliśmi i w sumie nie stać nas iść na swoje:( wiele sobie wywalczyłam,ale z przyzwyczajeniami starej baby nie da się wygrać grr
Noo ja jutro wchodzę w II trymestr:) ależ leci ten czas,nie zdąże na wózek odłożyć
Kobietki wszystkie kuoujecie "droższe" firmowe wózki?

NIe, ja mam po starszych córkach (w międzyczasie jeszcze jedna dziewczynka w nim jeździła). Wózek był tani ma 8 lat i nadal spełnia swoją funkcję. Jest solidny, dobrze sie prowadzi szczególnie w lesie (gdzie najczęściej na spacery chodziłam) .
A wózek to Adbor Baby Lux (nie wiem czy jeszcze produkują:-D).

Hej mamuśki
Ah z teściami to prawda,znam to...i bardzo żałuje,że odrazu nie poszliśmy na swoje...teraz za dużo kasy włożyliśmi i w sumie nie stać nas iść na swoje:( wiele sobie wywalczyłam,ale z przyzwyczajeniami starej baby nie da się wygrać grr
Noo ja jutro wchodzę w II trymestr:) ależ leci ten czas,nie zdąże na wózek odłożyć
Kobietki wszystkie kuoujecie "droższe" firmowe wózki?

My akurat mogliśmy być od razu na swoim, bo mąż mieszkał sam i się po prostu wprowadziłam po ślubie (teściowa się wyprowadziła parę lat wcześniej - po rozwodzie, a teść zmarł dwa lata wcześniej...). Więc okoliczności smutne... :-(

Co do wózka, to nie myślałam jeszcze jakiej firmy kupimy.

A co do trymestrów, to kiedy się kończy pierwszy? Bo myślałam, że właśnie weszłam w II trymestr (13 tydz. 0 dzień). A teraz widzę że Ty piszesz że wchodzisz (tydzień później) w II trymestr :cool2:

ja bym chciała dobry wózek, z atestami itd. który będzie dodatkowo ładnie wyglądał (; ale chcę takie 3 w 1, bo np. moja koleżanka kupiła gondolę za 2000 zł (z fotelikiem samochodowym w zestawie) i teraz musiała kupić kolejny, spacerówkę (wydała 900 zł), bo jej dziecko z tamtego wyrosło... jak dla mnie 3000 zł w pół roku to zdecydowanie za dużo.

cześć dziewczyny wróciłam do pracy a co za tym idzie mniej czasu na forum .........

ja wózki już trochę oglądałam na necie i planujemy przeznaczyć jakieś 2tys. na ten cel na pewno ma być wielofunkcyjny i porządny aby nie był do wyrzucenia po pierwszym maluszku nie ukrywam że na wygląd też zwracam uwagę ;-) jak na razie podoba mi się RIKO NANO i EXPANDER MONDO oczywiście jeszcze popatrzymy co w mieście mają do zaoferowania nie jestem zwolennikiem kupowania przez interent bo potem w sprawie reklamacji czy gwarancji trzeba to wysyłać do producenta ..... a kolor chciała bym neutralny coś w szarości lub granacie

Mili wspolczuje CI... Mi na mdlosci pomogly ogorki konserwowe po hurtowej ilosci przez kilka dni mdlosci przeszly.

Pani Olgo na dobry, firmowy wozek 3w1 z atestami i dobrym fotelikiem + jakies wyposazenie typu spiworek, parasolka, narzutka przeciwdeszczowa itp tez kolo 3000 trzeba liczyc.

reklama
Witam

to ja powiem ze mialam super teściów i oni zaraz jak zamieszkalam na stale ( po ślubie jeszcze rok bylam na dojazdach bo konczylam studia) to sie wyprowadzili bo malego domku takiej kawalerki a nam zostawili duzy domek:-)

ja na wozek nie zamierzam wydac duzo bo i tak wiem że z czasem zamienie na lzejsza spacerowke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry